Три диви на сцената на 64-те годишните награди Грами

  • Сподели:
Три диви на сцената на 64-те годишните награди Грами

Megan Thee Stallion и Дуа Липа наградиха с Грами за най-добра изгряваща звезда, поп изпълнителката Оливия Родриго.

Изненадата дойде от факта, че Дуа и Мегън се появиха на сцената с еднакви черни рокли, класика от Донатела Версаче

- Ти открадна визията ми! — каза Меган, докато гледаше Липа отгоре-надолу.

- Казаха ми, че ще бъда единствената! Ще трябва да си поговорим с Донатела - пошегува се Липа.

Тогава по стълбичката се качи диктаторката на Версаче в целия си блясък, за да разчупи само с един замах визията и на двете красавици. 

Този момент беше и препратка към емблематичното дуо Уитни Хюстън и Марая Кери, които бяха заедно на сцената на VMA наградите на MTV през 1998 г. 

Поп иконата Дуа Липа си взе почивка от световното си турне Future Nostalgia Tour, за да излезе на сцената на 64-те годишни награди Грами, облечена в зашеметяваща черна винтидж рокля на Versace, съчетана с аксесоари от колекцията Bulgari High Jewelry. Роклята в този т.нар. робски стил в черно, за първи път е видяна през 1992 г. по време на дефиле на модна къща Версаче.

Допълнителната драма във визията на Липа идваше от нейните прави, платинено-руси коси. 
Въпреки че не беше сред номинираните, изпълнителката бе сред водещите на церемонията, заедно с други звезди в индустрията като Лени Кравиц, Аврил Лавин, Джони Мичъл, Били Портър и Куестлав.

Певицата е носител на три награди Грами, като спечели златния грамофон през 2021 г. за най-добър поп вокален албум за Future Nostalgia, както и през 2019 г. за най-добър нов изпълнител и най-добър денс запис за „Electricity“. Общо тя може да се похвали с осем номинации за Грами.

''Future Nostalgia означава абсолютният свят за мен'', каза Липа по време на речта си за приемане на Грами за 2021 г. ''Това промени живота ми по много начини, но нещото, което наистина осъзнах, е колко важно е това за мен. Чувствах се уморена в края на последния си албум. За мен това е огромна чест, за която съм особено благодарна, защото щастието е нещо, от което всички се нуждаем и заслужаваме в живота си.''

Тя също отдаде победата си на своите милиони фенове.

''Всичко това е заради вас. Без вас, този албум нямаше да го има. Оценявам го.''