Tulsa King ще се предлага за стрийминг ексклузивно по SkyShowtime

  • Сподели:
Tulsa King ще се предлага за стрийминг ексклузивно по SkyShowtime

SkyShowtime обяви, че дългоочакваният втори сезон на хитовия оригинален сериал Tulsa King с участието на номинирания за Oscar® Силвестър Сталоун ще се предлага за стрийминг ексклузивно по SkyShowtime от 18 септември.

Услугата също така представи за първи път и тийзъра за новия сезон. Изпълнителни продуценти на Tulsa King са номинираният за Oscar® Тейлър Шеридан, номинираният за Oscar® сценарист Терънс Уинтър и носителят на множество награди режисьор Крейг Зиск. Към момента сериалът се снима в Оклахома и Атланта. Продуценти на сериала са MTV Entertainment Studios и 101 Studios.

Във втория сезон Дуайт (Сталоун) и неговият екип продължават да укрепват и защитават своята разрастваща се империя в Тълса, но докато се опитват да поемат нещата в свои ръце, те осъзнават, че не са единствените, които искат да получат своя дял. Изправен пред заплахи от страна на гангстери от Канзас Сити и местен бизнесмен с изключително влияние, Дуайт се стреми да опази семейството и екипа си в безопасност, като същевременно не изпуска от погледа си всички свои дела. Освен това в Ню Йорк го чакат недовършени задачи.

Впечатляващият актьорски състав на Tulsa King включва имена като Мартин Стар, Джей Уил, Макс Касела, Винсент Пиаца, Татяна Запардино, Анабела Скиора, Нийл Макдоноу, Франк Грило, Доменик Ломбардоци, Андреа Савидж, Гарет Хедлънд и Дейна Дилейни.

Към изпълнителните продуценти на Tulsa King, Тейлър Шеридан, Терънс Уинтър и Крейг Зиск, се присъединяват и Дейвид С. Гласър, Рон Бъркъл, Боб Яри, Дейвид Хъткин, Силвестър Сталоун, Брейдън Афтъргуд и Кийт Кокс. Сериалът се разпространява от Paramount Global Content Distribution.

Tulsa King е част от нарастващата колекция от заглавия на Шеридан, които се предлагат за стрийминг по SkyShowtime: „1883“, „1923“, Mayor of Kingstown, Lawmen: Bass Reeves, очакваният скоро Landman, вторият сезон на Lioness, който в момента се снима, и всички пет сезона на Yellowstone.