Турне на авторския музикален спектакъл „Моят Глас“ с Камелия Тодорова е част от юбилейната програма на именитата певица

  • Сподели:
Турне на авторския музикален спектакъл „Моят Глас“ с Камелия Тодорова е част от юбилейната програма на именитата певица

Първото представяне е на 12.12.2023 г. в зала 1 на РЦСИ „Топлоцентрала“

„Като пред най-близки приятели, се осмелявам да споделя с усмивка преживяванията си и част от премеждията на творческия ми живот – спонтанен, енергичен, ироничен и понякога тъжен. Живот, изпълнен с много падове и върхове, но никога скучен.“ - Камелия Тодорова

На 12.12.2023 г., от 19.30 ч., в зала 1 на РЦСИ „Топлоцентрала“ започва турнето на авторския музикален спектакъл „Моят глас“ на Камелия Тодорова. Билетите за първото представяне са в продажба, в мрежата на EVENTIM.BG. Началото на турнето на музикалния спектакъл „Моят глас“ е и начало на серия събития с които Камелия Тодорова ще отбележи юбилената за нея 2024 г.

„Моят глас“ е един различен спектакъл. Той е личен разказ в музика и видео на неповторимата Камелия Тодорова. В него тя споделя моменти от своя шарен път в света на музиката. „Моят глас“ е спектакъл на споделени спомени, едни от най-обичаните песни на Камелия Тодорова, както и най-известните й изпълнения на джаз и соул музика.

На 12.12.2023 г. е първото представяне на спектакъла след неговата премиера и като жив организъм, той се променя с времето. След София, през 2024 г., предстоят  дългоочаквани срещи с публиката в Бургас (28 февруари), Плевен (26 март) и други градове.

Камелия Тодорова и екипът на спектакъла „Моят глас“ с нетърпение очакват срещите с публиката и обещават вечери, изпълнени с хубави емоции.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Министерство на културата.
Събитоето в гр.София се осъществява и с подкрепата на Столична община.