Васил Петров с нова песен и видеоклип за Великден

  • Сподели:
Васил Петров с нова песен и видеоклип за Великден

Песента е в дует с младата и талантлива певица Валерия Стоянова

Силно свързан с вярата, Васил Петров отново озари празниците с музикален поздрав за Великден.Той ни поднася своя песен с написана от него музика по стихове на Архимандрит Серафим (Алексиев) в дует с младия талант Валерия Стоянова.

Песента носи заглавието „Христос воскресе“ и е в аранжимент на Васил Петров, китарите в песента са изпълнени от Стойчо Стоянов, постпродукция и звукозапис XS Artists music school, а видеоклипа е заснет от Михаил Янакиев. Продуценти на продукцията са Васил Петров и Стойчо Стоянов (XS Artist music school).

Песента „Христос воскресе“ и видеото към нея разказват за пролетен ден, който ще видим, че е пълен с хармония, доброта, обновление на природата и човешката същност, изпълнени с възторг на всички хора от въскресението Христово.

Сърцата ни се преизпълват с радост, живеем в любов. Васил Петров ни обръща внимание на това, което ни липсва днес, подбужда ни да го потърсим в живота и в света около нас. 

С Валерия Стоянова ги свързва дългогодишно сътрудничество.Талантът на Валерия, която освен че пее също така свири и на пиано, е забелязан от Васил Петров през 2017година, който я кани да участва с него в спектакъла му Sinatra:Vegas  в „Зала 1“ на НДК. Тогава тя е едва на 10 години.

Следващата година тя отново отново участва във втората версия на спектакъла му, този път да пее в дует с Брус Джонсън(САЩ). За Рождество Христово също си партнират, като записват песента му „ЗИМА“ с участието и на Аглея Канева и Сара Пейчева.  

Представяме Ви „Христос воскресе“ на Васил Петров и Валерия Стоянова:https://www.youtube.com/watch?v=HxD7aKL2Usc

След празниците, Васил Петров ще изнесе концерт „Историята на световния джаз“ с Биг Бенд Русе с диригент Димчо Рубчев на 30 Април от 19:00ч. в Голямата зала на Доходно здание в град Русе. С нова Биг Бендова програма отбелязват Международния ден на джаза и рожден ден на Васил Петров.