„Веселата карета“ на Елин Рахнев гостува на Кукления театър

  • Сподели:
„Веселата карета“ на Елин Рахнев гостува на Кукления театър

„Веселата карета“ ще акостира на сцената на Столичен куклен театър днес и на 4 май 2022 г. от 19:00 часа. Автор на текста и режисурата е Елин Рахнев, музиката е на Георги Георгиев  /“Остава“ „Homeovox“/.
Във “Веселата карета” актьорите - Димитър Баненкин, Точно Токмачкчиев, Мая Бежанска, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов и Емануил Костадинов, ще ви накарат да спите на земята и да ходите по небето. Впечатляващ театрален дебют в ролята на собственика на „Каретата“, прави Димитър Ковачев – Фънки. Сценография и костюми - Анелия Райкова.

Вълнуваща, провокативна, монотонно тракаща и неусетно пропътувала безмерните разстояния на мисълта – “Веселата карета” е непрекъснато на път, а през април (на 21-ви) и през май (на 4-ти) ще има специални спирки на сцената на Столичен куклен театър. Остра сатира към деня и времето, харизматична игра на актъорската компания, емблематична музикална картина и визия – това  са определенията за спектакъла от страна на публиката, която вече се е “качвала” на „Веселата карета“. 
“Заповядайте и вие. „Каретата“ е подготвена, конете са впрегнати. Чака ви едно пътуване, в което всички сънища са реалност. Но това пътуване не е за всеки, а само за избрани, за големи късметлии“, казва Фънки  -  по- известен в последните месеци като Господин Разцветников, собственик на „Веселата карета“. 

Всеки, който не се качи на Каретата , ще загуби част от мечтите си. Всеки, който е бил в нея,  ще ги има в излишък. Смехът е до синьо, а сълзата засяда след зениците ...

Последни бройки билети можете да намерите на касата на Столичен куклен театър или онлайн.