Вики Георгиева: Сцената на Евровизия е впечатляваща

  • Сподели:
Вики Георгиева: Сцената на Евровизия е впечатляваща

Организаторите на Евровизия 2021 представиха кадри на сцената, която ще приеме всички 39 артисти в тазгодишното издание на надпреварата. Тя впечатлява със забележителните си мащаби и функционалност, които я превръщат в една от най-внушителните сцени в Европа.

Залата Rotterdam Ahoy беше посетена и от краля на Нидерландия -  Вилем-Александър. Той похвали организаторите за страхотната работа по сцената и сподели, че кралското семейство с гордост ще гледа трите конкурсни вечери на Евровизия на 18-и, 20-и и 22-ри май.

Виктория сподели своето първо впечатление за сцената на Евровизия 2021, както и за подготовката ѝ в заключителните дни преди заминаването ѝ: “Сцената е наистина впечатляваща и нямам търпение да се кача на нея. През последната седмица в България бяха сценичните режисьори и креативни директори - Марвин Дитман и Дан Шиптън, с които репетирахме в София. В екипа се включва и Елена Коларова. С всеки изминал ден и всяка изминала репетиция се чувствам все по-готова. Вярвам, че с такъв страхотен екип ще представя България наистина достойно на Евровизия 2021.

Българският представител на Евровизия 2021 ще се качи на грандиозната сцена на 20-и май във втория полуфинал на надпреварата. Тогава Виктория ще изпълни Growing Up is Getting Old под номер 13 и ще се бори за едно от десетте места към големия финал, който ще се проведе на 22-и май.

Зрителите в България могат да гледат шоуто пряко по БНТ 1 от 22:00 часа.

Вики Георгиева: Сцената на Евровизия е впечатляваща