Вижте „Звездите отзад“ с Иван Динев-Устата

  • Сподели:
Вижте „Звездите отзад“ с Иван Динев-Устата

15 октомври е денят, в който Иван Динев – Устата ще свали „българските звезди“ от небосклона и ще ги приземи с трясък на сцената на Joy Station! Не пропускайте екзорсизма на родния шоубизнес със „Звездите отзад“ – един Stand Up Comedy Special, в който ще се посмеете на воля на чужд гръб и ще си поръчате за ваша сметка. Очаква ви вечер, в която вие няма да сте публика, а част от сценичния екип, с пряка видимост отзад към най-пикантните тайни на звездите – зад завесата, под завивките и надяваме се... над нещата. Вход забранен за: Софи Маринова, Евгени Минчев, Азис, 50 cent и други провинени.

След напълно разпродадения и първият по рода си у нас Comedy Roast от октомври 2020 г, Иван Динев-Устата избра да сподели за втори път рождения си ден с публиката в Joy Station. Шоуто, чиито специални гости ще бъдат Георги Кючуков и Александър Маринков, ще бъде и последното в календара на артиста за тази година.

С невероятното си чувство за хумор, нестихващ ентусиазъм и блестящ подход към публиката, Устата ще разкаже истински истории от творческата си кариера, изпълнени с много забавни моменти и незабравими преживявания. В последните години жанрът Stand Up Comedy набира все повече популярност и в България, освен по света. Представленията са търсени от публиката и предпочитани като приятен начин за разтоварване от напрегнатото ежедневие. Всеки комик има свой стил на разказ и взаимодействие с публиката, но единствения в тази гилдия, който разказва от първо лице е Устата. Неговият спектакъл е изграден въз основа на лични преживявания, а кариерата и познанствата му в света на шоу бизнеса му дават благодатен материал върху който да развихри вродената си духовитост. Резултатът е интересна смесица от хумор и спомени, които въвличат публиката във водовъртеж от смях и аплодисменти.

В унисон с противоепидемичените мерки клуб Joy Station работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.