„Вкусът на живота“ с Наталия Цекова за първи път на сцена на 1 март

  • Сподели:
„Вкусът на живота“ с Наталия Цекова за първи път на сцена на 1 март

На 1 март сцената на City Mark Art Center посреща премиерно театралната постановка „Вкусът на живота“. Наталия Цекова е в главната роля и в центъра на едно комедийно представление за три сватби, едно погребение, абитуриентски балове и кръщенета.

Автори на театрална постановка с премиера навръх Баба Марта са Здрава Каменова и Светльо Томов, музиката е на Павел Терзийски, а за сценографията и костюмите – се грижи актрисата Стефания Колева. Във „Вкусът на живота“ има и много музика, любов към храната, страст и смях.

Историята проследява преживяванията и емоциите на един главен готвач в реномиран ресторант в България, който уж е от Куба, но всъщност е… местен и трябва да скрие произхода си на всяка цена. В главната роля влиза цветната и изключително атрактивна на сцена Наталия Цекова. Тя е и първата ромка, завършила НАТВИЗ, има две дипломи, няколко моноспектакли и много социални проекта. Снима се активно в кино и телевизионни продукции, сред тях – тв сериала „Откраднат живот“, филма „Големият френски обир“ и късометражната продукция „Майка“.

Тандемът Здрава Каменова и Наталия Цекова има история – двете работят мотивирано и вдъхновено по двуезичния моноспектакъл „Цигански колела“ и „Назови ме с моето име“ за Възродителния процес. И Здрава, и Наталия – обичат живота и …храната!