Време е да откриете своята дарба с „Енканто“

  • Сподели:
Време е да откриете своята дарба с „Енканто“

От днес удивителното семейство Мадригал ви очаква в кината, за да ви отведе в „Енканто“ – цветно и изпълнено с много настроение и музика приказно място, скрито във величествените планини на Колумбия. 60-ият пълнометражен анимационен филм на „Дисни“ ще ни запознае с 15-годишната Мирабел и магическото й семейство, за да открием, че понякога да си обикновен е най-необикновеното нещо.

Ексклузивен поглед зад кулисите на „Енканто“ разкрива интригуващи подробности за уникалната анимационна продукция на Дисни – както за темите и историята, така и за вдъхновението на авторите, които се отправят на специално проучвателно пътешествие до Колумбия, където черпят вдъхновение от неповторимата местна природа, музика и култура. В допълнение, в специалния откъс от филма „Добре сте дошли при Мадригал“, Мирабел ни запознава с част от колоритните членове на своето семейство, което е сърцето и душата на Енканто.

Влизаме във вълшебния свят на „Енканто“ от днес само в кината. Филмът е озвучен на български с гласовете на Веси Бонева, Прея, Надежда Панайотова, Филип Аврамов и др.

Изпълнен с много настроение, музика и цветове, „Енканто“ ще ни срещне с различна и пленяваща култура и с герои, колкото различни, толкова и познати. Защото без значение къде се намираме по света, всички семейства си приличат. И вярваме или не, магията е навсякъде около нас, само трябва да я потърсим.

Режисьори на „Енканто“ са Байрън Хауърд („Зоотрополис“, „Рапунцел и разбойникът“) и Джаред Буш („Зоотрополис“), който е и сценарист заедно със сърежисьорката на филма Чарис Кастро Смит (The Death of Eva Sofia Valdez). Продуценти са Кларк Спенсър и Ивет Мерино. Оригиналната музика е дело на Лин-Мануел Миранда – автор на бродуейски хит Хамилтън, както и на песните от обичаната анимация на Дисни Смелата Ваяна. Освен Веси Бонева, Прея, Надежда Панайотова и Филип Аврамов, в озвучаването на филма се включват още Анелия Шишкова, Георги Стоянов, Максим Шишков, Кръстина Кокорска, Димитрина Германова, Никола Попов, Ивайла Бояджиева, Момчил Степанов и др.