Време е отново да бъдем заедно и да мечтаем смело с „Ела, изпей! 2“

  • Сподели:
Време е отново да бъдем заедно и да мечтаем смело с „Ела, изпей! 2“

От днес само в кината, любимите ни колоритни герои от попкултурния феномен на Illumination „Ела, изпей!“ откриват празничния сезон с нов незабравим спектакъл, изпълнен с много музика, танци, настроение и... много приключения. Време е отново да бъдем заедно и да мечтаем смело.

„Ела, изпей! 2“ отново ни среща с предприемчивата, оптимистично настроена коала Бъстър Муун и неговия звезден състав от колоритни музикални изпълнители, които подготвят най-грандиозното си шоу до момента. Има само една уловка: за да успеят, първо трябва да убедят най-известната рокзвезда на света, отказала се от сцената и живееща в пълно усамотение, да се присъедини към тях.

Култовото ново представление на г-н Муун отбеляза своята премиера в България на 4 декември, когато на специална празнична прожекция фенове, популярни личности и нетърпеливи малчугани се насладиха на ослепителната феерия, която „Ела, изпей! 2“ предлага. Сцената на мечтите отваря широко врати от днес, 10 декември, само в кината за всички, които са готови да се заредят с много положителни емоции и вдъхновение!

За филма:

Срещаме колоритния Бъстър Муун в момент, в който той е решил да превземе Редшор Сити – блестящата световна столица на забавлението, представяйки изцяло ново шоу. Без конкретна идея и още повече без предварителна уговорка, Бъстър и верните му спътници – многодетната майка Розита, рокаджийката Аш, чувствителният, но крайно неуверен Джони, срамежливата Мина и разбира се, на къде без фамозния провокатор Гюнтер успяват да се промъкнат с хитрост в офисите на световно известната компания Кристал Ентъртейнмънт, за да се явят на прослушване. Това обаче не е достатъчно. Трябва им велика идея – „черешката“ на шоуто, и защо това да не бъде една от най-легендарните рокзвезди Клей Калоуей, който обаче никой не е виждал от петнадесет години?! Но, когато имаш голяма мечта и си готов на всичко, за да я осъществиш, няма какво да те спре!