W.A.S.P. отлагат европейското турне, идват през 2023

  • Сподели:
 W.A.S.P. отлагат европейското турне, идват през 2023

С голямо разочарование, поради световната пандемия на Covid, W.A.S.P. е принудена да пренасочи Европейското турне за пролетта на 2023 г, включително и концерта си в София. Музикантите благодарят за подкрепата и разбирането, което среща от всички.

Блеки Лоулес коментира: „С огромно разочарование съм принуден да обявя, че W.A.S.P. трябва да отложи европейската част от световното турне за 40-та годишнина! Отвратителната пандемия, която лиши хората от свободата и живота им, която накара безброй артисти да отменят или отлагат концерти с години, отново вдигна порочната си глава, за да ни потърси... отново! От години работим усилено, за да направим това турне празник за феновете и всички нас. Тъжен съм, ядосан, уморен и вбесен, но ще използвам цитат от стихотворението Invictus на W.E. Henley, "Главата ми е кървава, но непреклонна!". Това е, което искам от всички вас, да надскочите тази болка и загуба и НИКОГА да не се прекланяте пред това НЕЩО! Ще се видим следващата година!!!"

Новата дата за юбилейния коцерт на W.A.S.P. е 18 май 2023 година в Арена София, столичния колодрум в Борисова градина, от 20.00 часа. Вратите на съоражението ще отворят в 18.00 часа!
Присъединете се към това много специално събитие, част от световното турне посветено на 40-годишнината на Крилатите убийци. Изживейте този уникален спектакъл! Назад към началото!

За момента, цените на билетите остават непроменени! Издадените билети важат за новата дата без презаверка! Ако новата дата не Ви е удобна до края на месец април 2022 година можете да върнете билетите си на местата от които са закупени.
Децата до 7 години, включително, ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието. За това събитие парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. В случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет гарантирано получава средствата си в посочения за това период!
Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети.
Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването!