Йоана Буковска-Давидова се завръща с „Променяне"

  • Сподели:
Йоана Буковска-Давидова се завръща с „Променяне"

След едногодишна пауза на една от най-големите столични сцени,Joy Station, своя рестарт пред публика ще направи „Променяне“ на Йоана Буковска-Давидова (11 ноември). Моноспектакълът е драматизация по книгата "Промяна" на Лив Улман и е първият в България, в който вечният враг на артиста – мобилният телефон, се превръща в негов партньор и съучастник.

Чрез специално разработено приложение за смартфон зрителите могат да добавят допълнителни реалности към определени сцени. В „Променяне“ съжителстват живото, искрено до болка и омагьосващо присъствие на Йоана заедно с ярки 3D Mapping прожекции, анимации, картини и киносцени от филмовата кариера на Лив Улман. 

На импровизирана смехотерапия още тази сряда (20 октомври) ще ни покани Здрава Каменова, за която „Една жена каза“ като най-забавната социална мрежа. Следвайки принципа „смешно е, защото е вярно“, Здрава Каменова и партньорът й Светльо Томов са събрали реални случки от живота на свои познати и приятели и не се страхуват да наричат нещата с истинските им имена. Колко трудно може да се съчетае интервю, разходка с куче и дете с клатещ се зъб? Как една прахосмукачка може да спаси любовния ти живот? И какво е да имаш връзка с четирите стихии – пожарникар, водолаз, парашутист и гробар? Ще получите отговори на тези въпроси и още много смях, импровизации, музика. Специални гости са Богдана Трифонова, Наталия Цекова и Симеон Владов. За музикалното оформление отговаря Добромир Кисьов. 

След като през 2020-та клубът в Студентски град бе домакин на първия по рода си комедиен роуст у нас, в който Иван Динев-Устата получи само удари под кръста за рождения си ден, шоуменът избра Joy Station за последния си стендъп за тази година. В „Звездите отзад“ (30 октомври) ще се посмеете на воля на чужд гръб и ще си поръчате за ваша сметка. Очаква ви вечер, в която вие няма да сте публика, а част от сценичния екип, с пряка видимост отзад към най-пикантните тайни на звездите – зад завесата, под завивките и надяваме се... над нещата. Вход забранен за: Софи Маринова, Евгени Минчев, Азис, 50 cent и други провинени. Специални гости: Георги Кючуков и Александър Маринков. 

На 4 ноември Деян Славчев-Део ще отговори на въпроса „Как се стигна до тук!?“. В рамките на час човекът със сърце на „Джубокс“ и късмет, равен на истинска шестица от Тотото, ще потопи зрителите в история за преодолените зависимости, за всичките си успехи и провали, за брачния си живот, както и за предизвикателството да бъдеш родител.