Йоанна Драгнева получи песен-подарък. Новата версия на BABY е в специален ремикс  на Росен Стоев.

  • Сподели:
Йоанна Драгнева получи песен-подарък. Новата версия на BABY е в специален ремикс  на Росен Стоев.

2022-ра година продължава да поднася подаръци на талантливата Йоанна Драгнева. След като нейното начало й донесе очарователна втора дъщеричка, старта на лятото идва за Йоанна с нова песен. 

BABY е ремикс на музикалната версия от 2017 г., като сега DJ Rossko я представя в актуален за сезона вариант. Песента е подарък за Йоанна по случай личното й щастливо събитие и както признава самата изпълнителка- за нея е било неочаквано да я получи.

„Буквално две седмици преди да родя Росен (Росен Стоев a.k.a DJ Rossko) ми написа в месинджър „Йоанке, baby 2022 is coming”.- разказва Йоанна- Първоначално си помислих, че говори за моята бременност, но се оказа, че всъщност е направил ремикс на BABY, като подарък за малкото baby, което тогава предстоеше да се появи.“

Йоанна Драгнева допълва, че това е един от любимите й проекти, първо, защото е създаден специално за нея и второ, защото оригиналът се е появил във времето, когато само е мечтаела да има деца.

„Текстът на песента е за любимия човек, за онзи, когото жадуваш- споделя Йоанна- Спомням си, че снимахме оригинала през лятото, във Велико Търново, но за новата версия решихме клипът да е в тенденцията на лирикс  видеата. Радваме се, че BABY получава нов живот, защото определено звучи актуално, лятно и хитово.“ 

Освен, че е наречена за музикален дар, BABY се появява в един доста интересен житейски момент за Йоанна Драгнева. Докато се справя с ангажиментите на майчинството, една от най-очарователните блондинки на българския шоу бизнес доказва с пълна сила мотото на русокоските: „умна, но красива“.

Едновременно с грижите около АннМари и ЛилиАн, Йоанна записва в дублажа, водеща е на редица светски събития и подготвя финала на своята докторантура към Института за изследване на населението и човека към БАН.

Научният й труд е свързан с българските емигранти в Германия и САЩ и мотивацията им за завръщане в България-актуална и значима тема, която тя самата приема много лично, тъй като голяма част от нейните приятели са емигрирали по света.

Във всичко, което прави неотлъчно до нея е половинката й, тв водещият Мирослав Димитров, който има честта пръв да чуе новата версия на BABY.