Юбилеен танцов спектакъл ще зарадва варненци в началото на юли - “Best Of RiO” събира десетилетие от разнообразни Хип-Хоп хореографии в едно уникално шоу

  • Сподели:
Юбилеен танцов спектакъл ще зарадва варненци в началото на юли - “Best Of RiO” събира десетилетие от разнообразни Хип-Хоп хореографии в едно уникално шоу

Хип-хоп формацията RiO Crew ще отбележи своите 10 танцови години на сцена с едно уникално и емоционално събитие в морската ни столица.

 Юбилейният спектакъл „Best Of RiO” ще се състои на 02.07.22г. от 19:30 часа, а локацията е Зала 1 на Фестивален и Конгресен Център - Варна. 
Създателите на формацията - Радостина Точева и Олга Голант са професионалисти, влюбени в работата си и преподаватели с над 11 годишен опит в най-голямото училище по танци в страната - The Center.    

RiO Crew са единствените български  танцьори представяли България на световното по хип-хоп танци „HHI Las Vegas” в две поредни години. Хореографирали са изпълнения за множество родни звези, както и за „златните момичета” от олимпийският ни отбор по художествена гимнастика за благотворителна кампания на UNICEF. През 2022-ра година получават  номинация от сръбските музикални награди за най-добра хореография във видеото на Михаела Филева и Графа - „Адженда”.   

Танцьорите от RiO Crew имат богата и разнообразна професионална история, включваща множество флашмобове, класове и лагери из цялата страна, спечелени награди от различни състезания, много запомнящи се участия и достигане до финален етап в предавания като „България търси талант”, хореографиране и участие в „Гласът на България”, както и участия във видеоклипове на едни от най-популярните и обичани музикални звезди от родната ни сцена.

RiO Crew са сериозна част от културния живот на младите хора. Те водят танцови групи за деца и възрастни във Варна и в София и помагат на стотици любители на изкуството да откриват нови приятели и да водят активен начин на живот и да развиват успешно своя талант.

Спектакълът “Best Of RiO” ще представи компилация от най-добрите хореографии, създадени от формацията през годините, като освен танци, организаторите са подготвили и много изненади за публиката.