''Забравете болката, подиграйте се с нея, намалете я. И се смейте'' - Джим Кери

  • Сподели:
''Забравете болката, подиграйте се с нея, намалете я. И се смейте'' - Джим Кери

След като напуска училище през 1978 г., за да издържа семейството си, Джим Кери работи две години като чистач във фабрика. Той прави своя професионален дебют като стендъп комедиант в клуб в Торонто на 15-годишна възраст. Казва, че неговият идол е актьорът Родни Дейнджърфийлд.
Писал е писма на хип-хоп легендата Тупак Шакур, за да го развесели и повдигне духа му, докато изпълнителят е бил в затвора.

Ако не сте го гледали като президент Джо Байдън в Saturday Night Live (SNL) поправете скоро тази грешка, защото смехът е гарантиран, а превъплъщението гениално.

Прочетете някои цитати и мисли на Джейм Юджийн Кери, които събрахме за вас.

1. ''Получих голяма подкрепа от родителите си. Това е единственото нещо, което винаги оценявах. Не ми казаха, че съм глупак, казаха ми, че се забавлявам." 

2. ''Събуждам се сутрин, сядам, пия кафе, гледам към красивата си градина и си казвам: ''Помни колко е хубаво, защото можеш да го загубиш." 

3. ''Ако не сте в момента, или очаквате несигурност, или се връщате към болка и съжаление." 

4. ''Зад всеки велик мъж стои жена, която върти очи."

5. ''Сколенен съм да стоя до късно, не защото купонясвам, а защото това е единственото време на деня, когато съм сам и не е нужно нещо да изпълнявам."

6. ''Отчаянието е необходима съставка за научаване или създаване на нещо. Месечен цикъл. Ако не си отчаян в даден момент, значи не си интересен."

7. '' Хората се нуждаят от мотивация, но не мисля, че човешките същества научават нещо без отчаяние."

8. ''По-добре да рискувате да умрете от глад, отколкото да се предадете. Ако се откажете от мечтите си, какво остава?" 

9. ''Животът ви отваря възможности и вие или ги приемате, или се страхувате да ги използвате." 

10. ''Толкова много от нас избират пътя си от страх, маскиран като практичност. Това, което наистина искаме, изглежда невъзможно извън обсега и смешно да очакваме, така че никога не смеем да поискаме от Вселената."

11. ''Страхът е играч в живота ви, но вие решавате колко." 

12. ''Можете да прекарате целия си живот в измисляне на призраци, притеснявайки се за пътя си към бъдещето, но всичко, което някога ще се случи, е това, което се случва тук, и решенията, които вземаме в този момент, които се основават на любов, или на страх." 

13. ''Всичко, което спечелите в живота, ще изгние и ще се разпадне. Всичко, което ще остане от вас, е това, което е вътре в сърцето ви."

14. "Вашата нужда от приемане може да ви направи невидими в този свят." 

15. ''Не позволявайте на нищо да пречи на светлината, която свети във вас." 

16. ''Мирът, който търсим, лежи някъде отвъд личността, отвъд възприятието на другите, отвъд изобретението и прикриването, дори отвъд самите усилия." 

17. ''Това е гласът на вашето его. Ако го слушате, винаги ще има някой, който изглежда се справя по-добре от вас." 

18. ''Моят фокус е да забравя болката от живота. Забравете болката, подиграйте се с нея, намалете я. И се смейте."