Зендая влезе в историята с номинациите си за Emmy 2022 г.

  • Сподели:
Зендая влезе в историята с номинациите си за Emmy 2022 г.

Последният крайъгълен камък в кариерата на Зендая ни кара да се чувстваме еуфорично.

След като през 2020 г., Зендая бе най-младата актриса, отличена с наградата Emmy, тази година е най-младата жена номинирана за наградата в качеството си на актриса и на изпълнителен продуцент на сериала ''Еуфория''. Ето защо това е такъв огромен успех за 25-годишната актриса.

Зендая получава номинация и в категорията за изключителна оригинална музика за текстовете към песните си "Elliot's Song" и "I'm Tired". Трябва да чуете непременно двете парчета, ако досега не сте го направили. Както и да гледате Еуфория, впрочем, препоръчвам с две ръце този многопластов сериал, чийто сезон три предстои да излезе. 

След обявяването на номинацията си Зендая сподели пост в Instagram, за да изрази емоциите си:

"Правейки този сериал с невероятния актьорски състав и снимачен екип, с които имах привилегията да работя и да уча всеки ден, е връхна точка в живота ми. Горда съм, че работим заедно! Не намирам думи, изразяващи обичта и благодарността, които изпитвам в момента. Благодаря ви от цялото си сърце! Благодаря на всеки, свързан с нашето шоу!"

Колегата ù и приятел, актрисата Сидни Суини, също е номинирана за Emmy. Веднъж за ролята си на Каси в "Еуфория: и втори път за ролята си Оливия Мосбахер в "Белият лотос".