Жокерът се завръща, но този път води и приятел

  • Сподели:
Жокерът се завръща, но този път води и приятел

Лейди Гага е в процес на преговори, за да се присъедини към актьорския състав на продължението на ''Жокера'' от 2019 г.

Hollywood Reporter казва, че носителката на Оскар, която за последно участва във филма на Ридли Скот – ''Къщата на Гучи'', е в началото на преговори за ролята на Харли Куин в предстоящата лента.

Много е вероятно Хоакин Финикс отново да се превъплъти в кожата на Артър Флек – Жокера.

Режисьорът Тод Филипс разкри в социалните мрежи заглавието на филма, което ще бъде Joker: Folie à deux. Терминът се тълкува като наличието на едни и същи или подобни налудничави идеи у две лица, тясно свързани един с друг.

Подробности относно сюжета и героите се пазят засега в тайна, но се говори, че продължението ще бъде мюзикъл

Трилърът на Филипс, наблюдава как страдащият от психично заболяване стендъп комик Артър Флек, се впуска в низходяща спирала, която го отвежда до създаването на емблематичен злодей.

Филмът събра повече от 1 милиард долара приходи в световен мащаб и донесе на Финикс първия му Оскар за най-добра мъжка роля, като наред с това донесе на Хилдур Гуднадотир статуетка за най-добра оригинална музика.

По времето, когато беше пуснат на голям екран през октомври 2019 г., ''Жокера'' се носеше на вълна от възхищение от есенните филмови фестивали, което помогна на филма да се превърне в рекорден хит, като анализаторите на боксофиса променяха прогнозите си ежедневно.

Той бе обявен за филм № 4 с най-висока печалба R за всички времена. 

В тази статия разглеждаме още от персоналността на ''Жокера''.