Анна Стефанова: "Принцеса Анна и празничната торта"

  • Сподели:
Анна Стефанова: "Принцеса Анна и празничната торта"

"Принцеса Анна и празничната торта" от издателство "Екрие"

Вече познавате Принцеса Анна! Момиченцето, което повярва в чудеса, стана приятел със Слънцето и научи всичко за кралската пеперуда в дъждовните гори на Папуа, Нова Гвинея.

Запознахте се само преди седем месеца, когато Издателство "Екрие" издаде вдъхновяващата приказка за приятелството, споделянето и мечтите, покорила сърцата на стотици деца по света и у нас.

Новината на деня е, че историята има продължение – този път по действителен случай! Във втората книжка от поредицата ви представяме магията в живота на Анна Стефанова. "Принцеса Анна и празничната торта" разказва за емоциите да подаряваш щастие на хора от близо и далеч, създавайки фантастични вкуснотии с любов.

"С госпожица Мишелина ще ви разкажем коя е госпожа Лиса, ще преживеем заедно вълнението и радостта на посетители и помощници в сладкарница "Вкуснотия Мария". Ще научите що е то високосна година и колко забавна може да бъде подготовката за празничната торта на принц Джордж", повдига завесата около сюжета на приказката Анна Стефанова.

Не вярвате? Потърсете Anna´s Chocolates & Green Basket и се уверете сами.
Втората книжка от поредицата за Принцеса Анна е с по-голям формат, повече герои и цели 44 страници с прекрасните илюстрации на Анна Бабич.

Подходяща е също за по-големи деца, тъй като съдържа повече текст за самостоятелно четене. Разбира се, включени са и лесни рецепти за домашни вкуснотии.

Анна Стефанова: "Принцеса Анна и празничната торта"

По действителния случай на Анна Стефанова – сред най-обичаните млади сладкари, благодарение на шоколадовите изкушения, които твори ежедневно.

Анна Стефанова: "Принцеса Анна и празничната торта"