Боб Фрисъл: "Нищо в тази книга не е вярно, но всичко е точно така"

  • Сподели:
Боб Фрисъл: "Нищо в тази книга не е вярно, но всичко е точно така"

"Нищо в тази книга не е вярно, но всичко е точно така" от издателство "Бард"

Актуализирано и разширено юбилейно издание на "Нищо в тази книга не е вярно, но всичко е точно така" от Боб Фрисъл.

Превод: Валерий Русинов

Отзиви

Дон Брунк, автор на "Животински гласове": Ако търсите мащабна, секваща дъха книга, ето ви я! Боб Фрисъл отмята завесите на конвенционалната реалност, за да изследва ставащото зад кулисите – от посещения на извънземни и многоизмерни събития до преки портали и възвисени учители, разясняващи "истинската история на света".

Тази осъвременена след двайсет и пет години версия набляга на отчаяната потребност за глобална промяна и лична трансформация. Живеем в критични времена, които може да са дълбоко вълнуващи, но трябва да слушаме, чувстваме и усещаме на по-дълбоки нива, разтваряйки сърцата си, за да се придвижим отвъд "правилно" и "грешно", отвъд "нас" и "тях", откривайки се за "Всичко, което е".

Както отбелязва Фрисъл, това е разказът за нищо по-малко от раждането на ново човечество и съ-творението на Рая на Земята.

Джей Кини, списание "Уайърд": Ако изобщо е имало някога подходящо озаглавена книга, това е тази. По един силно четивен и откровен начин, "Нищо в тази книга не е вярно, но всичко е точно така" успява да заплете всички вярвания на Ню Ейдж и конспиративни теории в една величествена, обединена полева теория на ексцентричност.

Всички са тук: сиви извънземни, възвисени учители, безплатна енергия, ангели, осакатявания на добитък, житни кръгове, Алхимия на дишането, земни промени, Великите пирамиди, Сириус и тайни колонии на Марс.

И все пак, въпреки пълната невероятност на половината от книгата, доброжелателността и духовните намерения на автора са толкова заразителни, че книгата в крайна сметка се оказва едно стоплящо сърцето преживяване.