Джо Диспенса: "Свръхестественият човек"

  • Сподели:
Джо Диспенса: "Свръхестественият човек"

"Свръхестественият човек" от издателство "Кибеа"

Верен на философията, която изповядва в книгите си Разчупете навика да бъдете себе си и Човекът е своето плацебо, д-р Джо Диспенса поднася новата си научно обоснована теория за силата на човешките възможности в поредния бестселър на Ню Йорк Таймс "Свръхестественият човек".

Какво би означавало да се превърнем в свръхестествени хора? Какво би станало:

  • акоможем да настроим честотите си отвъд материалния свят;
  • ако съумеем да променим химията на мозъка си така, че да достигнем до трансценденталните нива на съзнанието и с това да предначертаем нов модел на бъдеще,
  • ако преобразуваме своята физиология, за да дадем възможност за дълбоко изцеление?

Д-р Диспенса предлага забележителни техники за опознаване на тялото и богат набор от инструменти, с помощта на които всеки обикновен човек – като вас и мен, да успее да достигне до удивителни състояния в живота си.

Основавайки се на най-новите изследвания в областта на неврологията, епигенетиката и квантовата физика, както и на богатия си опит от многобройните семинари за трансформация на съзнанието, авторът разкрива как може да се постигне тази трансформация и какво би могла да означава за качеството на живота на всеки един от нас.

Примерите за уникалното преживяване на хората, променили живота си чрез неговия метод, вдъхновяват и мотивират.

От страниците на книгата ще узнаете:

  • как да се освободите от оковите на миналото чрез възстановяване на тялото и обособяване на нови мисловни модели;
  • как промяната на енергийната честота ще ви поднесе щедро реално настояще;
  • ще ви разкрие тайните на функционирането на епифизната жлеза и ролята є за навлизане в мистичните дебри на съществуването;
  • как да обърнете посоката на съзнанието си отвъд ограниченията на предсказуемия материален свят и да се озовете в необозримата вселена на безкрайните възможности.

С различните практическите упражнения, медитации (иновативната ходеща медитация) и визуализации д-р Диспенса предлага лесен начин да прекрачим физиологичните си възможности и да стъпим в едно ново настояще – по-здраво, по-богато и по-пъстро.

Защото това е нашата истинска същност; това е бъдещето, което сами си създаваме; това прави всеки един от нас уникален и свръхестествен.

За автора:

Д-р Джо Диспенза е лекар хиропрактик с квалификация в областта на неврологията, невронауката, функционирането и химичните процеси в мозъка, клетъчната биология, форморането на паметта, стареенето и дълголетието.

Международен лектор, изследовател, корпоративен консултант, автор и обучител, търсен в 32 страни на 5 континента. Движи го убеждението, че всеки носи у себе си потенциал за величие и неограничени възможности.

Със своя окуражителен и лесен за разбиране стил е помогнал на хиляди хора да променят мозъка и да възстановяват тялото си, постигайки трайни промени. Освен различни онлайн и аудио курсове, той лично води 3-дневни и 5-дневни работилници (а от 2018 г. и седмични) за напреднали в САЩ и в чужбина.

Преподава в Квантум юнивърсити в Хонолулу (Хавай), Института за холистични изследвания Омега в Рейнбек (Ню Йорк), и Центъра за йога и здраве Крипалу в Стокбридж (Масачузетс). Гост-председател на изследователския комитет към Лайф юнивърсити в Атланта (Джорджия).

Страстта на д-р Диспенза като изследовател, е в пресечната точка на последните открития в областта на неврологията, епигенетиката и квантовата физика, за да помогне на хората да се излекуват от болести и хронични здравословни проблеми, така че да могат да се радват както на по-пълноценен и щастлив живот, така и да развият съзнанието си.

В сътрудничество с водещи учени провежда задълбочени изследвания на ефекта от медитацията чрез епигенетични тестове, картографиране на мозъка и индивидуално тестване на енергийни полета.

Като корпоративен консултант д-р Джо изнася лекции и води семинари на място за бизнеса с интерес към използването на неврологичните научни принципи за стимулиране на творчеството, иновациите, производителността и др.

Лично е обучил и сертифицирал над 70 корпоративни обучители, които преподават неговия модел за трансформация по цял свят.

Д-р Диспенза е в класацията на Ню Йорк Таймс за автори с най-продавани произведения: Човекът е своето плацебо, Разчупете навика да бъдете себе си (издадени на български от издателство "Кибеа"), Развий мозъка си. Свръхестественият човек е четвъртата му книга.