Гал Сасон: "2021. Астрологична прогноза. Светлина в мрака"

  • Сподели:
Гал Сасон: "2021. Астрологична прогноза. Светлина в мрака"

"2021. Астрологична прогноза. Светлина в мрака" от издателство "Кибеа"

Първата част на книгата дава цялостен поглед към 2021, която поема щафетата от 2020. Втората част описва подробно основните астрологични тенденции за всеки знак от зодиака.

• Кога трябва да обърнем повече внимание на здравето си?
• Кои дати са благоприятни за любовта и връзките ни?
• Кои дни са подходящи за финансови операции?
• Кои са ретроградните периоди на Меркурий и как да извлечем най-доброто от тях?
• Какво вещаят слънчевите и лунните затъмнения за всеки знак?
• Какво символизират 5-ицата (нумерология) и Металният вол (китайска астрология) за 2021?
• И не на последно място, Срещата на седемте през февруари и Епохата на Водолея: Голямото откриване.

В прогнозата си за 2021 година Гал Сасон тълкува тези и ред други явления и синхроничности през фокуса на традиционната и китайската
астрология, кабала, митологията, картите таро и буквите на староеврейската азбука.

Съвременният прочит на древното познание ни помага да посрещнем информирани предизвикателствата и шансовете на предстоящите 12 месеца.
И да направим първата крачка от мрака към светлината.

Превод: Ирина Манушева

За автора

"Към моите сестри и братя по кръв и дух

България е в моето ДНК и винаги ще заема специално място в сърцето ми. Някои от вас може би знаят, че баща ми е от Варна. Израсъл съм с разказите за смелостта, добротата и състраданието на българите към моето семейство в мракобесни времена, когато фашизмът е заплашвал да унищожи света.

Иска ми се да можех лично да ви представя книгата си "Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака". Досега винаги съм представял книгите си на живо в София, но всички трябва да приемем предизвикателствата, които ни отправя духът на времето.
Макар че не мога да присъствам физически, духом съм с вас.

Според рождената астрологична карта на България, съставена спрямо датата 24 април 680 година, през 2021 страната най-после ще се освободи от Сатурн, а през 2024 – и от Плутон, за да може духът на Водолей да я изцели.

Тъй като България "е родена" под знака на Телец, тя трябва да се справи с влиянието на Уран – планетата на пробуждането и революцията, стъпила върху нейното Слънце. Това се случва веднъж на 84 години.

Процесът започна през 2020, когато мнозина от вас излязоха на улицата да демонстрират. Това ще се повтори през декември 2020 и през февруари 2021 година. Светлината на прожекторите ще се насочи към младите.

От март нататък Юпитер – планетата на позитивния поток, се премества в дома на парите и талантите на България. Очаквайте подобряване на финансовото положение и световно признание за голям брой талантливи българи. Ще се гордеете с тях!

Знам, че през 2021 година отново ще бъда в София.
Дотогава четете много книги, обичайте много хора и се наслаждавайте на розите и заради мен!
Обичам ви!
ГАЛ"
Палм Спрингс, Калифорния

Гал Сасон е утвърден автор и духовен учител с многобройни вдъхновени последователи в САЩ, Европа и Близкия Изток, където над двадесет години води семинари по кабала, астрология, мистицизъм и "разказване на истории".

Първата му книга "Едно желание може да промени вашия живот" е преведена на повече от осем езика и се ползва с подкрепата на Негово Светейшество Четиринадесетия Далай Лама.

"Дванадесетте царства на светлината" е уникално миниалбумно издание за знаците от зодиака, обединяващо представите за съзвездията и планетите с мистичните кабалистични знания, а последната му творба "Космически навигатор" е наръчник за вникване в собствената астрологична природа.

Гал Сасон пише за "Huffington Post" и за сайта "Astrology.com", а списание "W Magazine" го нарича "един от най-добрите астролози в Лос Анджелис". Според класацията на списание "Asia Spa" той е сред десетимата водещи лечители в света.

Енциклопедичните познания и харизматичното присъствие го правят търсен гост и оратор. Изнася лекции в Университета на Южна Калифорния и Университета на Тел Авив и преподава в "Есален институт", "Омега институт", Университета по юдаизъм и Отворения център на Нюйоркския университет.

Участва в предавания на CNN, ABC News, KTLA-TV и много други. През 2017 академичната му статия "Символичен смисъл на имената в Библията" е публикувана в списание "Journal of Storytelling, Self & Society". Най-четеното астрологично списание "Mountain Astrologer" дава висока оценка на поредицата му с прогнози за всяка следваща година.

Живее в Лос Анджелис, но редовно води семинари и уъркшопи в САЩ, Аржентина, Канада, Мексико, Русия, Литва, Великобритания, Германия, Хонконг, Испания, Сингапур, Турция, Израел, България и Швейцария.

Уебсайтът му е: www.CosmicNavigator.com

Уебинар с Гал Сасон "Започва преходът от мрака към светлината" ще се състои на 16 декември 2020 от 19:30 часа. Предвиден е превод. 

Откъс

Астро прогноза за 2021