Катя Антонова: "Агент Ванилия в мисия "Горска ягода"

  • Сподели:
Катя Антонова: "Агент Ванилия в мисия "Горска ягода"

"Агент Ванилия в мисия "Горска ягода" от издателство "Рибка"

Едни от любимите български детски истории имат своето продължение! След "Феята от захарницата" и "Четиринайсет Ванилии и половина", Издателство Рибка предлага на своите малки приятели дългоочакваната трета част от поредицата – "Агент Ванилия в мисия "Горска ягода".

С първите две книги на Катя Антонова хиляди деца се влюбиха в малката пакостлива сладкарска фея Ванилия и приключенията й с едно твърде необикновено обикновено момче на име Филип и вече можем нетърпеливо да отворим страниците на новите им приключения.

И ако в предишните книги видяхме Ванилия в света на хората и Филип във фейскто кралство, то тук всичко ще се случва навсякъде, ще бъде щуро, и смешно, и неочаквано.

И така... Има загадка, която трябва да бъде разрешена. Има и герои, които много искат да получат поне една НАЙ награда. Има опасности, перипетии, вълшебни предмети, вдъхновяващи приятелства и може би нещо повече. Ванилия и Филип ще трябва да спасят човешкия и фейския свят в едно вълнуващо приключение!

За автора

Катя Антонова за пореден път ни води с усмивка през важните уроци за смелостта, добротата, стремежите и очарованието на добрите идеи. Автор е на "Двете кралства", "Рибка", "Принцесешки истории" и други вдъхновяващи истории.

Илюстрациите на Мила Лозанова едновременно допълват представата ни за Ванилия и Филип и дискретно оставят място за детските интерпретации.

Книгата е в познатия А5 формат, с меки корици и цели 140 страници за четене. Подходяща е за деца над 6 години. В много училища историите за Ванилия са
включени в учебния материал и биват възприемани с обич както от учениците, така и от учителите.

Приятно четене!

Катя Антонова: "Агент Ванилия в мисия "Горска ягода"

Издателство Рибка предлага на своите малки приятели дългоочакваната трета част от поредицата – "Агент Ванилия в мисия "Горска ягода".