''Кой си ти?'' – ключът към твоето истинско Аз

  • Сподели:
''Кой си ти?'' – ключът към твоето истинско Аз

Лиз Бурбо разкрива колко е важно да познаваме себе си преди всичко останало

Любознателният читател, който се обръща към себе си, задавайки си въпроса „Кой съм аз?“, ще открие в тази книга важни напътствия за дългия и предизвикателен процес на себеопознаването. 

Благодарение на практични примери от всекидневието и анализирайки какво мисли, казва, чува, вижда или чувства, той ще научи много за себе си. Дори наблюдението на облеклото или на мястото, където живее, може да хвърли светлина върху личността му. 

Лиз Бурбо описва в детайли и значението на формата на тялото на човек, а повече от 250 неразположения и болести са обяснени от гледна точка на тяхната метафизична същност, като по този начин се дава възможност да бъдат открити първопричините им. В резултат имаме изцеление, подобряване на качеството на общуване между хората и на живота като цяло. И достигане до една по-добра форма на нашия Аз.  

Тази книга ще помогне на всеки да опознае себе си и да открие необикновения човек, който се крие в него. А така ще ни бъде много по-лесно да се обичаме и да раздаваме любовта си на хората и на света.

За автора

Световноизвестната писателка Лиз Бурбо е автор на 26 книги, които са продадени в близо 5 милиона екземпляра. От откриването на нейната школа през 1982 година учението ѝ е помогнало на огромен брой хора да направят конкретни промени във всекидневието си и да подобрят живота си. СЛУШАЙ СВОЕТО ТЯЛО – най-голямото училище по личностно развитие в Канада – вече има свои работни ателиета в повече от 25 страни.

Благодарение на практични примери от всекидневието си и анализ на това какво мисли, чува, казва или чувства, човек може да научи много за себе си. Дори наблюдението на облеклото или на мястото, където живее, може да хвърли светлина върху личността му.

„Кой си ти?“ ще съдейства на читателите по пътя им към себеопознаването, където ще намерят необикновения човек, който се крие във всеки един от тях. А така ще бъде много по-лесно да се обичаме и да раздаваме любовта си на хората и на света.

Откъс от книгата:

Тази книга съдържа дванайсет глави. Една от тях  – единайсетата, озаглавена Ти си твоите неразположения и болести, послужи за написването на отделна
книга. Тя излезе през 1997 година и е озаглавена: Твоето тяло казва: Обичай се!
В нея авторката е добавила още двеста други неразположения и болести.

Така включените там състояния стават общо 500. Госпожа Бурбо искаше да
сподели с вас своите прозрения в областта на метафизиката и да разкрие разработения от нея метод, който позволява да се открият скритите убеждения,
нарушаващи естественото функциониране на физическото тяло. Каним читателя, жаден да търси блокажите на физическо, емоционално, ментално и духовно ниво, които причиняват неразположения и болести, да се снабди с този ценен справочник. Той се явява допълнително помощно средство в стремежа към личностното развитие. 

Преди една година написах предговора на моята първа  книга: „Слушай своето тяло: Твоя най-голям приятел на земята“. Сега съм много щастлива, че пиша предговора на втората си книга „Кой си ти?“.

Силно ти препоръчвам да прочетеш и предишната, ако това вече не се е случило, защото така ще разбереш по-лесно понятията, използвани тук. Както в първата ми книга, и тук си позволявам да се обръщам към читателя на „ти“. Освен това, докато четеш, ще видиш, че използвам женски род, което не означава, че говоря само на жените.

Използването на женски род е в съответствие с женския принцип, който е основополагащ за душата на всеки човек, без значение от неговия пол.

По време на своите изследвания установих, че и мъжете, и жените са развили 
прекалено много мъжкия принцип. Това е следствие от факта, че живеем в една материалистична епоха и едва сега започваме да се измъкваме от нея.

enthusiast.bg; bookstore.enthusiast.bg

Официална фейсбук страница на издателство „Ентусиаст“