Лео Бианки: "Моят път"

  • Сподели:
Лео Бианки: "Моят път"

"Моят път" от издателство AMG

"Тази книга показва трудностите, през които съм минал в живота си дотук, но и
хубавите моменти, които съм преживял. Път с хепи енд!
Искам да продължавам само напред по този път и да бъда пример за моите деца,
разбира се. Благодаря на България, която ме прие като свое дете и която промени моя харакер и гледната ми точка за живота.
Това е книга за възможните мечти!
Вярвайте, че можете да промените себе си!"
Лео Бианки

Готвач, пицар, майстор на пастата, телевизионна звезда, герой от "Биг Брадър", "Мастър шеф", водещ на "Животът е прекрасен" по bTV, певец, при това рапър...
Невъзможно е човек да не разпознае чаровния акцент на Лео Бианки – италианецът, който от години е част от родната артистична сцена и кулинарния бизнес.

Какво обаче е довело момчето от италианската провинция именно в България? Защо е решило да остане, а покъсно да отглежда децата си и да развива бизнеса си тук?

С помощта на страхотния разказвач Георги Тошев ще се потопите в живота на Леонардо
Бианки – лошо момче в своето детство, младеж, преминал през трудности и обрати, а днес модел за подражание – баща, съпруг, работодател, човек, заставащ зад смислени каузи.

Това е една вдъхновяваща история за смисъла на семейството и приятелството, търсенето на личната мисия и любовта, която те променя към по-добро.

*Книгата е с подарък - 10 специални рецепти от Лео.

"Зад симпатичната фасада на татуиран пицар се крие едно чувствително и смело
момче, което иска да поправи някои от грешките по своя път. Работейки върху тази книга, аз откривах различните лица на момчето от италианската провинция – пълно с мечти, често изпадащо в безпътица, но вярващо, че в живота трябва да има цел и посока." - Георги Тошев