Лиз Бурбо: "Как да излекуваме раните на душата си?"

  • Сподели:
Лиз Бурбо: "Как да излекуваме раните на душата си?"

"Лечението на петте рани" от издателство "Ентусиаст"

Половин година след излизането на "Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си", издателство "Ентусиаст" публикува за първи път на български език продължението на един от най-големите бестселъри на Лиз Бурбо.

В "Лечението на петте рани" световноизвестната писателка предлага знание и подкрепа за всички онези хора, които искат да станат господари на собствения си живот и да постигнат дълбока вътрешна хармония.

Преиздаваната многократно "Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си" излиза за първи през 1994 г. и е помогнала на хиляди хора да преодолеят проблемите си. Оттогава Лиз Бурбо получава множество запитвания за това как точно се лекуват раните на душата – от отхвърляне, изоставяне, унижение, предателство и несправедливост.

Ето защо тя решава да обедини всички свои наблюдения по темата, събрани по време на обученията, които провежда по света в продължение на 38 години.

Защо се наричат рани на душата? Защото душата е изтощена, когато се отдалечава от своя план за живота и не може да го следва. Според Лиз Бурбо точно това се случва, когато оставяме егото да ръководи живота ни.

Душата страда, тъй като целта на нейните прераждания е да живее в истинска любов и приемане, за да успее да изживее своята божественост.

В книгата "Лечението на петте рани" откриваме практични съвети, прозрения от личния опит на авторката и примери от реалния живот – ситуации, с които всички ние се сблъскваме всекидневно. Благодарение на тези напътствия ще можем по-лесно да определим своите рани и да извървим сами етапите към изцелението.

Ще се научим да разпознаваме механизмите на раните и ще разберем защо привличаме определени хора и обстоятелства. Ще забелязваме кога се отключват раните и ще се научим да преодоляваме капаните на егото – основната пречка пред лечението.

За автора

Световноизвестната писателка Лиз Бурбо е автор на 26 книги, които са продадени в близо 5 милиона екземпляра. От откриването на нейната школа през 1982 година учението ѝ е помогнало на огромен брой хора да направят конкретни промени във всекидневието си и да подобрят живота си.

"Слушай своето тяло" – най-голямото училище по личностно развитие в Канада – вече има свои работни ателиета в повече от 20 страни.