Марияна Дойкова: "Да повярваш… Паник атаките – начало и край"

  • Сподели:
Марияна Дойкова: "Да повярваш… Паник атаките – начало и край"

"Да повярваш… Паник атаките – начало и край" от издателство "Екрие"

Звучи ви трудно, дори невъзможно. А ако ви докажем, че има начин да преодолеете това психично състояние? Постижимо е, без прием на антидепресанти. С воля.

Марияна Дойкова е човек, който е усетил и преодолял страха. Инцидент с нея провокира появата на ПАНИК АТАКИ, които я поставят в абсурдно и необяснимо състояние след направените неколкократно медицински изследвания.

Марияна прави избор да откаже прием на медикаменти и да потърси друга възможност – причините и решението на това състояние.

Книгата описва всеки един етап от появата, преживяването и преодоляването на ПАНИК АТАКИТЕ чрез реални примери от живота и наученото от Марияна за това състояние.

Най-важното, което трябва да осъзнаете е, че вие определяте начина си на живот. Вие решавате и правите избор всеки нов ден по какъв начин да протече той.

За автора

Марияна Дойкова е на 37 години, майка на две прекрасни деца. Работи в сферата на замеделието, но планува в близко бъдеще да се оттегли и да се отдаде на дейности, които я вълнуват и желае да превърне в начин на живот и професионално развитие.

Интересува се от психология, философия, квантова физика, биология. Важни неща, както самата тя споделя, свързани с човека и с природата. Стреми се към духовно развитие постоянно, защото човешкият потенциал е необятен.

Желае от все сърце и се стреми да мотивира хората да се усмихват по-често и да вярват в силата на добрите постъпки.

Създател и администратор на фейсбук групата, озаглавена подобно на първата ѝ книга: Да повярваш… Паник атаките – начало и край.

Сред целите, които си е поставила, е да създаде малък оазис, място, където хората да забравят стрес и притеснения – мечтан хотел на спокойствието.

"Изключително съм благодарна за всичко, което ми се случва и вярвам, че всяко лошо нещо ни прави по-добри и оценяващи живота." - Марияна Дойкова