Направете си сами релефна рамка за изкуство и спомени

  • Сподели:
Направете си сами релефна рамка за изкуство и спомени

Март месец може и да не ни се усмихва с много топлина и слънце, но пролетта неизменно ще настъпи. Освен това месечната творческа работилница на книжен клуб „Големи книги за малки деца“ вече е при нас с поредната идея за хубаво прекарано време.

В десетото издание на клуба Цветана Недева ни показва как да си направим рамки за картини или снимки от велпапе и лепило C-200. Рамките може да украсите и с други материали, които имате – сухи цветя, клонки, кристали, брокат. 

ТУК може да гледате и видео по темата, в което самата Цветана Недева обяснява всичко нагледно по интересен начин.

Подробно упътване с точните стъпки, които трябва да следвате, нужните материали, както и някои тънкости, можете да изтеглите от тук.

Творческата работилница е вдъхновена от Защо на картините не им трябват заглавия и докато творите заедно с децата си, можете да използвате времето, за да поговорите по част въпросите, които задава книгата:

Може ли всеки да бъде творец и как се появяват картините?
Каква е разликата между изображенията в интернет и тези в галериите?
Кои са различните стилове в изкуството и защо между тях има взаимовръзка?

Идеята на книжен клуб „Големи книги за малки деца“ е ежемесечно събитие, което да насърчава четенето, да се показват важни и забавни игри с книги и да се помага на родителите, да използват книгите за основа на важни разговори с децата.
Можете да се абонирате за него напълно безплатно ето тук.