Невена Басарова: "Упражнения по етикет"

  • Сподели:
Невена Басарова: "Упражнения по етикет"

"Упражнения по етикет" от издателство "Софтпрес"

След бестселъра "Детска академия за добри обноски" експертът по етикет Невена Басарова предлага на малките читатели практично помагало със занимателни задачи и логически предизвикателства.

За експерта по етикет Невена Басарова да отгледаме и възпитаме щастливи и добри деца е мисия и призвание. Само девет месеца след бестселъра "Детска академия за добри обноски" тя поднася на малките читатели нова, интерактивна книжка.

"Упражнения по етикет" е забавно помагало, което припомня най-важните правила от етикета за деца и затвърждава наученото чрез поредица от занимателни задачи. Малките откриватели се учат да покоряват света с усмивка, увереност и знания, да разпознават разликите между правилно и грешно, да намират решения на различни ситуации.

Освен това с "Упражнения по етикет" децата тренират своята наблюдателност, развиват логично мислене и съобразителност, подобряват фината моторика.

Цветни пъзели, весели кръстословици, сложни лабиринти и ребуси са само част от предизвикателствата, с които малчуганите трябва да се справят. С помощта на цветните стикери и прекрасните илюстрации на Стелияна Донева всяко упражнение по етикет се превръща в истинско забавление!

За автора

Невена Басарова-Дичева е основател и управител на Първа детска академия за добри обноски, сертифициран треньор по емоционална интелигентност, сертифициран експерт по социален етикет от престижната академия Minding Manners International в Лондон и създател на иновативната методика "Гъвкава дисциплина".

Освен посланик на добрите обноски, Невена е още TEDx лектор, автор на статии за престижни издания и предпочитан коментатор по проблемите на родителството, образованието и отглеждането на щастливи и успешни деца.

Първата й авторска книга – "Детска академия за добри обноски", е национален бестселър и многократно оглавява класациите по продажби на водещата книжарска верига у нас.