Никола Чалъков: "Изпитанието на Розара"

  • Сподели:
Никола Чалъков: "Изпитанието на Розара"

"Изпитанието на Розара" от издателство "Парадокс"

Младата Розара е неопитна и незряла, но изпълнена с решимост. Изпратена е в малкия град Дитрум, за да разреши проблем от магическо естество. Ако се провали, ще бъде прокудена от Кръга на лунната светлина и връзката й с магията ще бъде прекъсната.

Изпитанието, за което се е готвила, се превръща в начало на безмилостно преследване, в което някои се борят за власт, а други за оцеляването си. Розара е въвлечена в приключение, в което магическата й дарба не е достатъчна, за да спаси света си.

Ще се нуждае от цялата си съобразителност и от помощта на верни приятели. Предателства, кръв, приятелства и една нова любов бележат пътя й.

За автора

Никола Чалъков е роден в София през 1981 г. Завършил е висше образование в НБУ – английска и френска филология; магистър по американистика и британистика; магистър по национална сигурност от Академията на МВР. Преводач от английски и френски език. Автор на фентъзи романа "Железният скиптър" (2000).

Авторът ще бъде специален гост на щанд Б10, полуетаж "Запад", НДК, в петък, 13 декември, за да раздаде автографи на почитателите на книгите.

Никола Чалъков: "Изпитанието на Розара"