Робин Крофорд: "Уитни Хюстън (Песен за теб)"

  • Сподели:
Робин Крофорд: "Уитни Хюстън  (Песен за теб)"

"Уитни Хюстън (Песен за теб)" от издателство "Бард"

Уитни Хюстън е най-голямата звезда, изгрявала на небосвода на музикалния бизнес! През 1985-а превзема сцената с мощта на супернова с дебютния си албум, а следващите две десетилетия доминира класациите и завладява сърцата на феновете си по целия свят.

Робин Крофорд – най-добрата ѝ приятелка – е през цялото време до нея и споделя успехите и несгодите ѝ.

След смъртта на Уитни през 2012-а Робин страни от всички и пази в сърцето си радостите, приключенията и тежките истини за живота си с голямата певица. Сега, за пръв път, Крофорд разкрива историята си в биографичната книга "Песен за теб".

Топло и откровено Робин Крофорд описва как двете тийнейджърки са се запознали през осемдесетте, как Уитни записва първия си албум; за живота по време на безбройните турнета и зад сцената.

Докато Уитни записва хит след хит, по време на брака ѝ и раждането на дъщеря ѝ, двете срещат различни предизвикателства, изправят се срещу семейни несгоди, откриват голямата любов и претърпяват болезнени загуби, като винаги се подкрепят.

"Песен за теб" е съдбовна, честна и никога неразказвана история, която дава прям поглед към сложния живот на Уитни Хюстън. Жената, която я познава най-добре от всички, разкрива спомените си за нас.