Венета Райкова: "Куклите"

  • Сподели:
Венета Райкова: "Куклите"

"Куклите" от издателство "Ентусиаст"

Залезът на една музикална империя или триумфът на куклите? За някои играта приключва, а за други едва сега започва!

Рая управлява най-голямата музикална компания у нас, но само за миг всичко се срива за нея и тя попада в затвора. Дали е жертва, или победител? Ще стане ясно, когато тази силна жена излезе на свобода и поиска да си върне своето.

Съпругът ѝ Божидар е най-успешният музикален продуцент в държавата. Той може да сбъдва мечти и да създава звезди, но увлечен в многобройните си авантюри с жени, отдавна е загубил посоката в личния си живот.

Певиците на "Куклите" са обожавани от всички и това ги е превърнало във вечно недоволни от живота си глезли. Те имат бляскава кариера, но копнеят да намеря идеалния партньор. Често обаче се лутат в избора на мъж, защото не могат да си отговорят на въпроса какво искат от половинката си – пари, любов или секс.

Само от "Куклите" ще разберете какво се случва зад затворените врати на музикалния бизнес и в спалните на обожаваните от всички певици. Любов и омраза, подли номера, кражби на мъже и песни, ярост и мъст са част от ежедневието на куклите.

Осмелете се да повдигнете завесата и да се потопите в този свят на интриги, мръсни игри и много звезден блясък...

За автора

Венета Райкова се нарежда сред най-успешните и продавани съвременни български автори.

Тя стои зад превърналите се вече в бестселъри и преиздавани многократно романи "Триумфът на кучките", "Вещицата", "Инсомния", "Вендета", "Скандал", "Завист" и "Милионерката". "Куклите" е нейната осма книга.

През последните 28 години тя е и автор и водещ на редица предавания по БНТ, Нова телевизия и bTV.

Венета Райкова: "Куклите"

Изпълнен с интриги, мръсни игри и много звезден блясък, "Куклите" разкрива какво се случва зад затворените врати на музикалния бизнес у нас. Книгата, издавана от "Ентусиаст", вече предизвика силен интерес сред читателите, а предварителният ѝ тираж беше изчерпен само за 3 дни