ЗЕП и Елен Брюлер: "Всичко, което не се осмелявате да попитате..."

  • Сподели:
ЗЕП и Елен Брюлер: "Всичко, което не се осмелявате да попитате..."

"Всичко, което не се осмелявате да попитате..." от издателство "Пурко"

Книгата "Всичко, което не се осмелявате да попитате..." (...своите родители, учители, дори приятелите си!) е френски бестселър за сексуално образование, създаден за децата, навлизащи в пубертета.

Това е книга с отговори на много и важни въпроси за любовта и секса, които децата си задават в тази възраст. Издаден за първи път преди повече от 15 години, днес текстът й се радва на голям интерес в цял свят.

Преведена е на цели 19 езика, сред които повечето езици, които говорим в Европа - на френски, английски, немски, руски, испански, италиански, гръцки, но и на далечните корейски и китайски език!

"Всичко, което не се осмелявате да попитате..." поднася информацията на разбираем език и със забавни комикси под формата на въпрос с кратък отговор. Диалогичното и съвременно съдържание е създадено за младия читател, който понякога трудно задържа своето внимание.

Написана с чувство за хумор, книгата ще бъде особено полезна и за родителите и учителите, които често изпитват затруднение да започнат разговор на сексуална тема с вече порасналите си деца.

Текстът би могъл да ги предразположи и улесни в избора на сигурна информация, съобразена с пред-тийнейджърската възраст.

Чрез "Всичко, което не се осмелявате да попитате..." възрастните ще разберат през какви трудности преминават децата, както и може би ще намерят отговор за неочакваното поведение на бъдещите и настоящи тийнейджъри вкъщи и в училище!

Книгата може да се ползва успешно и от психолози в работата им с децата, които растат.

Автори: ЗЕП и Елен Брюлер

Кратко видео представяне