Адел и Рич Пол на NBA мач в Лос Анджелис

  • Сподели:
Адел и Рич Пол на NBA мач в Лос Анджелис

Напоследък най-продаваната изпълнителка на 21 век е благосклонна към нас, позволявайки ни да се докоснем и приближим една идея повече до нея.
През този месец я видяхме на две корици от изданията на "Vogue", станахме свидетели на поставянето на нейната нова ера, чухме и първата хипнотизираща песен "Easy on me" от обещаващо емоционалния и дългоочакван албум "30".

Последната новина около Адел сега е свързана с приятеля ù Рич Пол.
Двамата заедно присъстваха на баскетболния мач между Голдън Стейт Уориърс и Лос Анджелис Лейкърс по време на откриването на сезона в STAPLES Център в Лос Анджелис, Калифорния.

Първи снимки на британската певица и един от най-успешните спортни агенти се появиха през юли тази година, когато двойката отново бе забелязана на баскетболен мач, този между "Милуоки Бъкс" и "Финикс Сънс".
Официалното потвърждаване на техните отношения настъпи на 19-ти септември чрез публикация в Instagram профила на Адел, на която снимка са двамата заедно, а поводът за това бе сватбената церемония на баскетболната звезда от Лос Анджелис Лейкърс - Антъни Дейвис.

След раздялята с бившия ù съпруг, Саймън Конеки, Адел за първи път влиза в нова връзка с агента на Леброн Джеймс.
Тя се намира в такъв етап от живота си, в който вече поставя себе си на първо място, научила своите уроци, превързала своите рани и чувствайки се, както тя споделя: "по-спокойна от когато и да е било".

И по-щастлива, Адел, и по-щастлива! 

Новата песен можете да чуете като последвате този линк: https://www.youtube.com/watch?v=U3ASj1L6_sY