Адел може да бъде и изкушение

  • Сподели:
Адел може да бъде и изкушение

Този път Адел ни представя една ритмична песен с типичните завладяващи нотки на нейните вокали.
Клипът е решен в черно-бяла гама и макар самата Адел да стои статична през повечето време, във видеото върви една динамика и сякаш спектакъл за нас.
Oh my God е петата песен от четвъртия студиен албум на Адел, 30, който излезе през ноември 2021 г.
Песента задълбава в емоциите, които Адел изпита по време на развода си с бившия си съпруг Саймън Конеки, с когото бе около седем години преди раздялата им през 2019 г.
Оттогава Адел се среща със спортния агент Рич Пол, който представлява някои от най-големите имена в NBA, включително звездите от Лос Анджелис Лейкърс - Антъни Дейвис и Леброн Джеймс
Двойката е била забелязвана публично заедно, включително излизане в средата на декември по време на баскетболен мач в Лос Анджелис Чарджърс, на който са присъствали с JAY-Z.

Ето какво написа Адел в Instagram акаунта си заедно с фрагмент от видеото:


"Работих отново със Сам Браун за видеото към ''Oh my God'', който някога бе режисьор и на песента ''Rolling in to deep''.
Да бъдем заедно почти десетилетие по-късно бе най-малкото носталгично.
Заснехме видеото когато ''Easy on me'' излезе и тогава милиони неща се случиха наведнъж.
Но вниманието към детайлите от страна на екипа бе крайно забавно - благодаря ви много за търпението.
Огромни благодарности на Харис Рийд, Louis Vuitton и на кралица Вивиан Уестууд за най-зашеметяващите тоалети, в които да пея."

Във финала на клипа виждаме Адел да отхапва от тази сочна червена ябълка. Този безкомпромисен кадър като че ли ни заявява ''аз го направих, опитах, рискувах''.

В рамките на 11 часа гледанията на Oh my God в YouTube достигнаха феноменалните 6.6 милиона