Bumble and bumble ще вземе участие на 76-тия филмов фестивал в Кан заедно с четирима звездни стилисти

  • Сподели:
Bumble and bumble ще вземе участие на 76-тия филмов фестивал в Кан заедно с четирима звездни стилисти

Bumble and bumble, авторитетната марка за професионална грижа за косата, с голяма гордост ще пренесе своята богата експертиза на червения килим на предстоящия 76-ти филмовия фестивал в Кан.

Някои от най-популярните стилисти в Европа ще се включат в събитието, за да създадат бляскави визии с популярните продукти за коса на марката.

На фестивала Bumble and bumble подготвя специално пространство Glam Room в хотел Ritz-Carlton, където гостите на червения килим ще се насладят на персонализирани услуги от 4 от най-добрите професионалисти в индустрията - Andrea Soriga (Италия), Michael Meyer (Германия), Stefanie Miller (Германия), and Fatou (Франция).

Звездите ще получат също и професионален грим, за да завършат перфектната си визия.

Звездата в Glam Room и основа на всяка бляскава визия на червения килим ще бъде #1 бестселърът на марката Bb.Hairdresser’s Invisible Oil Primer. Многофункционалната терапия без отмиване за всички типове коса моментално намалява наелектризирането на косата с 50% в сравнение с нетретирана коса и я запазва през целия ден, дори при екстремна влажност, което прави продукта изключително важен за всяка визия на фестивала.

Подсилен с емблематичната за марката бленда от 6 нежни масла, Bb.Hairdresser’s Invisible Oil Primer осигурява термозащита до 232°C, съдържа UV защита, за да предпазва косата от
изсушаващия ефект на слънцето, спомага за запазване на цвета до 16 измивания, разплита и предпазва от накъсване, изглажда, омекотява и придава блясък.

За да отбележи бляскавото партньорство и у нас, марката ще изпрати на любители в сферата на професионалната грижа за коса специални лимитирани подаръци с Hairdresser’s Invisible Oil Primer, за да подготви и техните невероятни визии.