Дженифър Лопес: "Чувствам се щастлива повече от всякога''

  • Сподели:
Дженифър Лопес: "Чувствам се щастлива повече от всякога''

Г-жа Афлек не спира да работи дори и по време на медения си месец. Във видео тя ни представя новата си линия грижа за кожата за тонизирано и стегнато тяло.

Току-що навършила 53 години и официално г-жа Афлек от 18 юли, Дженифър Лопес вече е една от най-ухажваните звезди на фотографите по време на медения си месец в Европа.

По случай рождения си ден, тя стартира кампанията на новия си Firm + Flaunt Targeted Booty Balm - което, както подсказва името, служи за хидратиране и тонизиране на кожата.

Това поставя началото на нова серия от продукти от марката JLo Beauty By Jennifer Lopez, фокусирана изключително върху грижата за тялото. 
За да го изпробвате обаче ще трябва да имате още малко търпение, тъй като продуктът ще е лансиран в магазините през септември.

''Отделяме грижа и внимание на кожата на лицето, но понякога пренебрегваме тази за тялото. За мен бе важно да създам рутинна грижа за кожата на тялото, която отговаря на нейните специфични нужди, и започнахме от дупето. Днес е моят рожден ден и ви давам специална капка JLoBody Firm + Flaunt Targeted Booty Balm. В нея има наистина секси наука'', написа Джей Ло в профила си в Instagram, за да придружи супер горещото видео от кампанията, в което се появява гола и в оскъдно черно трикини, оставящо съвсем малко на въображението.

Какво знаем за този балсам, който ни обещава JLo? 

С хипер овлажняваща формула, той гарантира по-стегната, по-гладка, по-ярка кожа, ако нанасяме обилно върху тялото всеки ден. Екипът на марката каза, че работи върху тази формула от около година, за да намери най-добрите стягащи съставки на пазара.

В крайна сметка се спря на екстракт от гуарана, на базата на кофеин със стягащо действие и Pepperslim, получен от пресоване на зърна розов пипер. И двете са естествени бустери, които позволяват изглаждане на дермата, реактивиране на циркулацията, премахване на появата на стагнация на течности и подобряване на външния вид на целулита и стриите.

Дженифър се обърна към феновете си, преди да създаде дизайна на продукта

Пред американското списание Allure самата Дженифър заяви:

''Тялото е нашия храм, то ни съпътства във всяко начинание през живота ни. Преди да започна да създавам нови продукти, попитах феновете кои части от тялото искат да излекуват най-много и дупето беше на първо място. С различни цели: твърдост, еластичност, хидратация. Тествах крема върху себе си около година, преди да дам зелена светлина на производството, защото вярвам в продукти, които постоянно дават реални резултати.''

А какво мисли Бен Афлек?

Накратко, Дженифър иска да накара жените да се чувстват добре в кожата си, точно както тя се чувства в момента. Наскоро изпълнителката сподели пред People, че се чувства ''фантастично и щастлива повече от всякога''.

''Сякаш съм на половината път и тепърва всичко ми предстои.''

Певицата открехна мъничко вратата към личния си живот, който почти винаги пази в строга тайна: ''Бен ми каза, че ме харесва, такава, каквато съм и това определено ме кара да се чувствам сигурна и щастлива.''