Ефективна грижа за боядисаната коса

  • Сподели:
Ефективна грижа за боядисаната коса

Всички сме чували, че когато една жена иска да промени нещо, започва от цвета на косата си и/или прическата. И в това няма нищо лошо, а напротив - подобна промяна действа не само освежаващо на нейната визия, но и на настроението й.

Две от три жени в Европа боядисват косата си - някои от тях искат да променят естествения й цвят, други да скирят белите коси, а трети - просто за разнообразие. Правят го, за да изглеждат добре, да се чувстват по-хубави, по-сияйни и по-женствени.

Не е тайна за никого, че боядисването се отразява на състоянието на косата, увреждайки косъма и скалпа. Поради тази причина е необходимо полагането на сериозни грижи, за да имаме здрава и сияйна коса.

Подобна промяна носи самочувствие, но с всеки изминал ден цветът избледнява, губи блясък и жизненост. Предлагаме ви три продукта, които ще се погрижат за дълготрайна красота на косата ви.

Ефективна грижа за боядисаната коса

Маска за подсилване на цвета

С богатата си текстура тази кремообразна маска е задължителен елемент от ритуала за красива и възстановена коса. Целостта на косъма е възобновена, цветът трае по-дълго, косата е разкошна и сияйна.

Съставки:

• Арганово масло и витамин Е

Аргановото масло, богато на мастни киселини, и защитният витамин Е интензивно подхранват и възстановяват космените фибри. Косата е изключи-телно мека, блестяща и еластична.

• Сладък бадем, корен от слез и ленено семе

Възстановяват структурата на косъма и затварят кутикулите. Косата е бляскава, както никога досега.

• Ябълка Red Love

• Екстракт от ябълкови цветове и плодове

• Екстракт от хибискус

(Информация за съставките Ябълка Red Love, Екстракт от ябълкови цветове и плодове,  Екстракт от хибискус може да откриете в описанието на първия продукт.)

Приложение:

Нанесете малко количество от продукта по краищата и дължините на измита и подсушена с кърпа коса. Оставете да подейства 2-3 минути (при тънка коса) или 5-10 минути (при гъста коса) и изплакнете.

Резултат:

Възстановява косъма, удължава цвета, подсилва блясъка, съживява кичурите.

Ефективна грижа за боядисаната коса

Крем-спрей без отмиване

Красив завършек на ритуала Phytomillesime и умножава ползите му. Улеснява оформянето на косата, заздравява косъма и придава сияен блясък. В същото време ежедневно предпазва косата от агресивни външни фактори, които вредят на яркостта и блясъка й (например, околната среда и честото стилизиране).

Ден след ден косата запазва красотата и яркостта си. Както всички продукти за грижа на Phyto, този крем-спрей е специално разработен да комбинира ефективност и удоволствие. Активните му съставки предпазват от статично електричество, предотвратяват начупване и помагат на косата да стои чувствено красива и пълна с блясък.

Съставки:

• Ябълка Red Love

• Екстракт от ябълкови цветове и плодове

• Екстракт от хибискус

(Информация за трите съставки може да откриете в описанието на първия продукт.)

Приложение:

Напръскайте на мокра коса, като последна стъпка от ритуала Phytomillesime, или използвайте на суха коса всеки ден, за да подсилите и защитите косата.

Резултат:

Защитава и запазва яркостта на цвета, заздравява косъма, улеснява стилизирането на косата.

Ефективна грижа за боядисаната коса

Шампоан за подсилване на цвета

Шампоан без сулфати с деликатна пяна, който нежно почиства скалпа и косата, докато предпазва цвета от избледняване. Успокоява раздразненията по скалпа и създава усещане за комфорт.

Съставки:

• Цвят на еделвайс

За да устои на екстремните условия, в които живее, и да запази красотата си, независимо от всичко, това красиво бяло цвете има много високо съдържание на антиоксиданти. Прави грижата с отмиване изключително нежна и придава на формулата успокояващи свойства.

• Ябълка Red Love

Резултат на 20 години изследователска работа, тази ябълка принадлежи към тесния кръг на супер храните. Уникалните й свойства се дължат на високото й съдържание на антиоксиданти. Плодът съдържа антоцианини, естествени пигменти, които са отговорни за ярко червения му цвят, и притежават изключителна антиоксидативна сила. Те улавят свободните радикали и така запазват цвета ярък и сияен. Предпазена от тези защитни молекули, косата ви отблъсква всякакви външни агресори. Косъмът е заздравен, а цветът е запазен.

• Екстракт от ябълкови цветове и плодове

Реколтата от безценни ябълкови плодове и цветове се събира веднъж в годината и преминава през сложен процес на хидродестилация. Така се извлича изключително чист екстракт, богат на олиго-захариди и антиоксидантни полифеноли. При контакт с косата кутикулите са загладени, а косата придобива сияен блясък.

• Екстракт от хибискус

Хибискусът е цвете с успокояващи и омекотяващи свойства. Той защитава, хидратира, придава блясък, заглажда кутикулите на косъма, защитава космените фибри и осигурява максимален блясък и мекота.

Приложение:

Нанесете на мокра коса малко количество от продукта, нежно масажирайте в скалпа и след това разнесете по дължините. Изплакнете обилно. За да подсилите ефекта, нанесете още веднъж и оставете да подейства за поне 2 минути.

Резултат:

Предпазва цвета от избледняване и успокоява скалпа.

Ефективна грижа за боядисаната коса

За да прекъсне порочния кръг на избледняване на цвета и загубата на блясък и жизненост на косата, Phyto създаде най-концентрираната грижа със силата на растенията за боядисана и изсветлявана коса.

Серията Phytomillesime заключва пигментите в косъма, възстановява увредената коса, защитава, удължава и подсилва блясъка и яркостта на цвета.