Естествените жени са най-красивите и най-смислените!

  • Сподели:
Естествените жени са най-красивите и най-смислените!

Винаги съм се водила от идеята, че всеки един човек е красив такъв, какъвто е той - естествен. Той трябва да запази себе си, поддържайки кожата, косата, здравето и тонуса си с необходимите действия и съответните продукти, а не да променя натуралното си АЗ чрез пластични интервенции и всякакъв друг вид процедури, които да изменят вида и визията му.

Такива процедури изгубват човек от самия себе си и крадат естествената му същност. Той се обезличава под една маска, променяйки себе си и природата си, лъжейки се може би, че така ще прикрие недостатъците си, ще излекува комплексите си и ще повдигне самочувствието си. Но всеки човек има недостатъци, нито един от нас не е перфектен и нашите кусури са нашият чар, те са част от нас.

Силно се възхищавам на хората, които се противопоставят на моделирането на човешката визия посредством скалпели, игли, лазери и други инструменти. Също подкрепям искрено и адмирирам жените, които запазват себе си натурални и естествени, и се чувстват добре в кожата си. Вие сте пълни със смисъл, красота и чар! Прегръщам ви!

Естествените момичета са най-красивите! Лицата им задължително имат мимики от смях, сълзи, яд или тъга. Те достойно приемат недостатъците си, борят се с комплексите си, надграждат характерите си, изглаждат трески за дялане в себе си, като разчитат на еволюцията и смисленото си израстване. Това правят, интересувайки се от изкуство и култура, те непременно четат книги и са любознателни към света около тях.

Никога през ум не им минава да употребяват игли, лазери или други инструменти, за да изгладят бръчки, да надуят устни, скули или да напомпат няколко кубика гръд. Носовете им са красиви, защото не са направени по калъп от ринопластиката, и не са еднакви, къси, сплескани, чипи, колкото се може повече - защото така трябва, защото така е модерно, защото така изглеждат всички.

Носовете им са уникални, индивидуални, имат собствен чар. Косите им са небрежни, рошави, естествени. Тях не ги е страх дъждът да ги намокри, вятърът да ги развее, да бъдат напръскани с кал... напротив - щастливи са, когато се случва това, когато природата ги докосва.... Защото ние сме част от природата с всички наши недостатъци и кусури.

Ние сме тук, за да се докосваме с природата, за да ни докосва тя, за да се сливаме с нея. Това е най-голямото ни щастие! Ние сме тук, за да израснем духовно и ментално, за да се учим всеки ден от нашите грешки или загуби.

Естествените жени са най-красивите и най-смислените! Прегръщам ви силно!