Иновация в услуга на женската красота

  • Сподели:
Иновация в услуга на женската красота

Медицински опит, научен подход и доверие - това са трите основополагащи принципа, които съпътстват първата френска дермокозметична марка LIERAC още от нейното създаване през 1975 г.

Марката се специализира в коригиране на видимите следи от стареене и естетични проблеми на лицето и тялото. Подход, който е особено актуален в общество, в което възрастта и външният вид добиват все по-голямо значение.

Мисия: иновация

Пионер в естетичната медицина във Франция, основател на Френското общество по естетична медицина и на първия медицински център за борба с целулита, създателят на Лаборатории LIERAC вярва, че дермокозметиката е ефективна само когато съдържа много концентрирани и таргетирани съставки, заимствани от последните достижения в медицината.

За всеки естетичен проблем има решение, както и комбинация от уникални активни съставки за видима и трайна корекция. За Лаборатории LIERAC красотата не означава младост. Марката разкрива женската красота именно като освобождава жените от напрежението, свързано с идеята за възраст. Кожата вече не е враг, а напротив - тя разкрива вътрешната енергия и сила.

Авангард в дермокозметиката

През борбата с бръчките, слънцезащитата, загубата на еластичност, неравномерния тен и дехидратацията, LIERAC предлага целенасочени решения за специфичните проблеми на всяка жена. От една страна, черпи вдъхновение от билогията, за да вникне надълбоко в механизмите на кожата, а от друга - от естетичната медицина, която включва дерматология, регенеративна медицина и други области в напредналата наука. Марката е създала пълноценна екосистема за постоянни иновации, базирана на интегрираната й научна лаборатория и сътрудничеството й с най-големите научни центрове.

Оптимална ефективност

Стремежът към висока ефективност напътства всеки етап от създаването на формулите на Лаборатории LIERAC. Активните текстури водят до незабавни резултати, а експертните дермоестетични технологии оптимизират постигнатия ефект за видимо по-млада и сияйна кожа. Терапиите на LIERAC действат в дълбочина, за да възстановят и предотвратят физиологичните изменения на кожата, като така дълготрайно заличават белезите на стареене от лицето и тялото.

Етичен подход

Лаборатории LIERAC са отдадени на идеята да не използват парабени, петрохимически производни, фталати или други алергенни субстанции.

Грижа и удоволствие

Още от създаването си LIERAC доказва, че високотехнологичните иновации и удоволствието могат да бъдат съчетани. Удоволствието да притежавате и използвате продукти в изключително женствени опаковки. Удоволствието да се докосвате до копринено нежни текстури и да усещате как леко се разтапят и попиват в кожата. Удоволствието от благоуханните аромати, които ви пренасят на красиви и спокойни места. И най-вече, удоволствието да усетите кожата си обгърната от здраве, мекота и плътност.

Ето защо жените на LIERAC дават сила на красотата си без да трябва да избират между ефективност и удоволствие. Те сами създават най-добрите решения за своята кожа, като ежедневно комбинират мулти-корективни и специфични грижи, а чувствените качества на продуктите превръщат тази рутина в автентичен ритуал за красота и здраве.

Иновация в услуга на женската красота

5 причини, поради които Лаборатории LIERAC са уникални по рода си:

• Пионер в революционната дермокозметика
• Постоянен стремеж към иновации
• Оптимално високи дози активни вещества
• Уникално чувствено изживяване
• Нова концепция за женственост и красота

Иновация в услуга на женската красота

"Откритията в напредналата медицина създават бъдещето на козметиката". Това са думи на д-р Трепо, експерт по регенеративна медицина в болница Едуард Ерио в Лион, Франция

Иновация в услуга на женската красота

Лаборатории LIERAC  - 40 години иновация в услуга на женската красота

Иновация в услуга на женската красота

Със своята революционна дермокозметика Лаборатории LIERAC създават красотата на утрешния ден

Иновация в услуга на женската красота

Фокусът на LIERAC са противостареещите грижи за лице за всяка възраст и начин на живот и специфичните продукти за тяло, насочени към конкретни естетически проблеми (стрии, целулит, отпускане на кожата)