Инвестирай в себе си и в красотата си!

  • Сподели:
Инвестирай в себе си и в красотата си!

"Да се влюбиш в себе си е началото на една доживотна любов." - Оскар Уайлд

През пролетта природата се събужда за нов живот. Много от нас също си обещават, че ще рестартират живота си.

Ще отслабна... Ще започна да ходя редовно на фитнес... Ще си сменя прическата... Ще отделям повече време за себе си... Ще живя по-бавно... Сигурно ви звучи познато?!

Първата крачка към по-голямата грижа за себе си винаги е най-трудна, но направите ли я, след това става лесно. Нещо повече - човек така се влюбва в новото си аз, че се пита защо не е пристъпил по-рано към желаната промяна.

С настъпването на пролетта и в очакване на лятото имаме нужда да си подарим малко свежест - да променим леко визията си, да попълним гардероба си с нещо новичко, да си купим нова козметика или приятен парфюм, подходящ за топлите дни... И всяка една от тези малки стъпки ни доставя доза щастие или поне трябва да ни доставя...

"Щастието е ключът към красотата. Няма истинска красота, която да съществува без щастие." - Кристиан Диор

Зад младостта и красотата стоят поне пет важни фактора:

- гените, наследени от мама и татко;
- душевният баланс;
- ежедневната доза щастие, която се крие в малките неща;
- здравословният хранителен режим и редовният спорт;
- грижата, която полагаме се себе си.

Красотата струва пари! Сигурно сте попадали на това твърдение, с което и ние ще се съгласим, но с едно важно уточнение.

Да! Качествените козметични продукти, грижещи се да изглеждаме добре, струват повече, но често има големи намаления и всеки може да се снабди с желаните неща, без това да се отрази фатално на месечния му бюджет.

Свежестта на кожата на лицето, красиво изглеждащата и здрава коса, стегнатото тяло не са просто даденост и човек трябва да полага ежедневни усилия в грижата за тях.

"Изворът на истинската красота се намира в отношението на човека към самия себе си!" - Титус Ленк

Ако сте готови за промяна, започнете с нещо много приятно - поглезете се, за да се почувствате специални. Това може да направите от 7 до 13 май в "Сердика Център" по време на Beauty Week - седмица, посветена на красотата и грижата за себе си.

Задължително посетете "Сердика Център" през втората седмица на май, защото козметичните и парфюмерийните магазини на мола ще ви очакват с ексклузивни промоции, които никъде другаде няма да намерите.

Повече информация за всички предложения, за подаръците и изненадите, които ви очакват, за демонстрациите и полезните съвети на топ експерти, може да откриете на serdikacenter.bg.

Инвестирай в себе си и в красотата си!
Инвестирай в себе си и в красотата си!
Инвестирай в себе си и в красотата си!

Снимка: Ivanko80 / Shutterstock.com