Истории за живота - Мадисън Айви от тежката катастрофа до порно индустрията

  • Сподели:
Истории за живота - Мадисън Айви от тежката катастрофа до порно индустрията

Годината е 2015, а месецът февруари.
Клориса Бригс претърпява тежък пътен инцидент. Блъска я дрогиран шофьор, поставяйки я в кома с опасност за живота и едва 8 % шанс за оцеляване.
Лечението продължава година и половина. Гръбнакът ù е счупен, многожество от органите ѝ са разскъсани и губи повече от половината си телесно тегло. Лекарите не дават особени надежди, че тя ще се върне към живота. В гръбначния си стълб има десет винта, а в стомаха ѝ влизат около шест тръби, през които да поема хранителни вещества в продължение на месеци.

Клориса не просто се връща към живота с всички сили, но продължава и кариерата си там, откъдето е спряла на пауза, в още по-добра форма.
Започва да се снима едва 19-годишна в порно филми и е една от най-успешните актриси в цялата индустрия. Работи под псевдонима Мадисън Айви и не изпитва никакво притеснение да се снима както с мъже, така и с жени. Дори признава, че е бисексуална.{GALLERY}

Забележете как при определена група от хора тежките инциденти или съдбовни обрати напълно променят живота им. Или никога повече не са същите или идват по-силни отвсякога.
При други хора се наблюдава стремеж за връщане към стария начин на живот и невъзможност за правене на нищо друго - било като цел, препитание, мечта, хоби и пазаруване в един и същи магазин десет години.
Преди да се спра на Мадисън, изгледах няколко интервюта на порно актриси, в които те разказват за личния си живот и колко различен е той от това, което се показва на снимачната площадка. Сами знаете, че не винаги всичко е такова, каквото изглежда.
Едната история бе на момиче, което казва, че прави секс с приятеля си много рядко и когато това се случва, е предимно на загасена светлина. Не защото не харесва тялото си, а защото е уморена от светлините, обективите и камерите насочени в лицето си. Уморена е от очите, които я гледат непрекъснато и може би от мисълта за очите, които тя не може да види, но знае, че съществуват - консуматорите, потребителите, очакващите.

В следващата история, друга жена разказваше, че за нея порното е висша форма на феминизъм да показва тялото си такова, каквото е и зрителите да му се радват. Аз не съм на това мнение.
Трето момиче сподели, че буквално е приключила тежки снимки (каквото и да означава "тежки"), нямала е време да се изкъпе, трябвало да бърза да се прибира у дома, защото цялото ù семейство се е събрало заедно и я очакват с торта за 18-ят ú рожден ден. Приключва снимки, камерата спира и отива да духне свещичките в прегръдката на своите родители.
Имаше и такава актриса, която обясни, че порно индустрията ù носи удоволствие във всеки смисъл и в момента е щастливо омъжена за своя продуцент.

Историята на Клориса обаче ме впечатли най-много.
Със сигурност печели добри приходи от работата си, но при нея нещата приличат повече на мечта, от която не може да се откаже и няма да остави.
Просто ще разкачи тръбите един ден и пак ще е там, където е нейното алтер его - Мадисън.
Всъщност коя от двете е с повече борбен дух, как мислите, Клориса или Мадисън?


Истории за живота - Мадисън Айви от тежката катастрофа до порно индустрията
фото кредит: Gettyimages
Истории за живота - Мадисън Айви от тежката катастрофа до порно индустрията
фото кредит: Instagram/@420madisonivy
Истории за живота - Мадисън Айви от тежката катастрофа до порно индустрията
фото кредит: Instagram/@420madisonivy