''Изправи се срещу уличния тормоз'' - в Парижката седмица на модата

  • Сподели:
''Изправи се срещу уличния тормоз'' - в Парижката седмица на модата

В Парижката седмица на модата по време на дефилето на козметичния бранд Л'Ореал (''Le Defile L'Oreal Paris 2021'') участие взеха модели, изпълнители и актьорски знаменитости като: Амбър Хърд, Камила Кабело, Катрин Лангфорд, актьорът известен с най-значимата си роля на сир Джайм Ланистър от успешния сериал ''Игра на тронове'' - Николай Костер-Валдау, Хелън Мирън и други. Самата Хелън е рекламно лице и посланик на марката от 2014 г. 

Като официален партньор на седмицата на модата в Париж, компанията продължава да демократизира модата и красотата, представяйки превъзходството и разнообразието на модната сцена по целия свят. Марката си сътрудничи с емблематични и целенасочени модни къщи като Balmain, Elie Saab, Mugler, Issey Miyake, както и със селекция от талантливи нововъзникващи дизайнери - Koché, Ester Manas и много други. За четвърти път от 2017 г. ''Le Défilé L'Oréal Paris'' прегърна синергията между очарованието и стила, споделяйки я в световен мащаб. 

По-специално, в година, която също отбелязва 50-годишнината от емблематичния лозунг на марката ''Защото го заслужаваме'', темата на шоуто е ода за овластяването и разнообразието на жените, която отразява ангажимента на L'Oréal да подкрепя всички дами по света. Тази основоположна ценност в сърцето на козметичния гигант е допълнително въплътена в програмата за обучение ''Изправи се срещу уличния тормоз'', предназначена да се бори срещу агресията на улицата и да даде възможност на жените да се движат свободно и без страх.

Мощно феминистко послание за индивидуалната стойност, обединило потребителите. Днес L'Oréal продължава да преследва универсалното призвание: да застане до всяка жена, независимо от нейната възраст и произход, да вярва в собственото си чувство за стойност.

Съвсем очаквано Хелън Мирън бе както кралицата на модния подиум, така и на сърцата ни.