Как да изсушите лака върху ноктите си за секунди?

  • Сподели:
Как да изсушите лака върху ноктите си за секунди?

Грижата за ноктите трябва да е постоянна, тъй като красивият маникюр и педикюр са визитната картичка на всяка дама.

Ноктите, както всяка част от нашето тяло, се нуждаят от специфична поддръжка, а тяхната здравина и външен вид до голяма степен зависят от начина ни на хранене. Ако ноктите ви не изглеждат добре, причината може да се окаже сериозната липса на витамини и минерали.

Но както знаем всеки проблем има и решение - богатата гама продукти на Mavala предоставят решения, свързани именно с грижата и красотата на ръцете и ноктите. С постоянен стремеж към иновации, създадената през 1958 г. в Швейцария компания не спира да разработва нови продукти, които да отговорят на всяка ваша нужда.

Независимо дали страдате от крехки, чупливи нокти, груби кожички, суха кожа на ръцете или дори имате неприятния навик да гризете ноктите си, Mavala има подходящото решение. 

Как да изсушите лака върху ноктите си за секунди?

Комбинацията от високо качество, технологично безупречни продукти и повече от 50 години опит в сферата на грижата за ръце и нокти правят Mavala лидер в своята област.

Днес, както и в миналото, всички продукти се произвеждат в Женева, Швейцария, следвайки строги правила и безупречни изисквания за качество

Как да изсушите лака върху ноктите си за секунди?

Редовното поддържане на маникюра предпазва ноктите и ги прави по-здрави. Ако често ви се случва да развалите току-що направения маникюр, на помощ идва Mavadry - важен продукт за съвременната забързана жена.

Основни характеристики:

• За секунди прави повърхността на лака суха при допир;
• Важен продукт, който спестява време;
• Подсилва цвета и го прави блестящ;
• Защитава лака и го предпазва от лющене.

Основна съставка:

Успешно съчетание на смоли, разтворители и пластификатори.

Начин на употреба:

След последния слой лак, изчакайте 1 минута и нанесете MAVADRY по цялата повърхност на нокътя. След една минута лакът ще е сух при допир и бляскав. Може също така да се нанесе след два дни, за да освежи маникюра. Може да се нанесе директно върху лака като фиксатор и изсушител.

Съвет:

Внимавайте с броя слоеве, които нанасяте върху ноктите. Колкото повече са те, толкова по-слаба е фиксацията на маникюра