Как да отслабнем с помощта на мед и канела

  • Сподели:
Как да отслабнем с помощта на мед и канела

Ако искате да сте красиви всеки ден и да се отървете от излишните килограми, сега ще ви предложим едно изпитано средство за бързо и здравословно отслабване. Изключително важно е да си набавите чист натурален мед без никакви примеси.

Продуктите, които трябва да смесите са - 1 чаена чаша вода, половин чаена лъжица канела и 1 лъжица мед.

Разтворете в чаша гореща вода канела на прах и добавете меда. Започнете да пиете тази напитка всяка сутрин преди закуска и вечер, също на гладно. Важно е да се научите да спазвате този режим, ако искате да постигнете видими резултати и запомнете, че комбинацията между канела и мед, е най-подходяща за изчистване на излишните мазнини.

Хубаво е да оставите водата да заври и след това да прибавите канелата, след което да ги оставите за 1 час да изстинат и тогава да добавите меда. Може да си направите по-голямо количество от напитката, важното е да спазите съотношението на продуктите. Когато сместа ви е готова, може да изпиете половината вечерта, а останалата да я съхраните в хладилника за сутринта.

Медът и канелата унищожават всички паразити, които пречат на организма ни да преработва излишните мазнини и забавящи храносмилателната ни система.

ПОЛЗИ ОТ МЕДА И КАНЕЛАТА

Освен за отслабване, канелата в комбинация с меда, могат да ни помогнат да се справим и с някои заболявания – грип, гастрит, проблеми със сърцето, пречистване на стомаха от различни вредни токсини.

Те повлияват изключително благоприятно на различните метаболитни процеси в човешкото тяло.

Това съчетание от мед и канела е широко разпространено и в козметичната индустрия. Двете съставки се използват за прочистване на екземи и акне. Можем да ги използваме и като маска за лице с цел да предотвратим бръчки и да изглеждаме по-млади.

КАНЕЛА

Родината на тази подправка е Китай. Тя съдържа калций, желязо, цинк, фосфор и различни други витамини. Полезна е срещу проблеми с храносмилането, както може да се използва и срещу настинки.

МЕД

Това е продукт, който съдържа изключително много хранителни вещества. Медът е средство, което би ни предпазило от много болести - влияе много добре на сърцето и чрез неговата консумация можем да предотвратим и атеросклероза.