Когато козметиката ти доставя истинско удоволствие

  • Сподели:
Когато козметиката ти доставя истинско удоволствие

Има ли човек, който не иска да изпитва удоволствие? А колкото е по-често, толкова е по-добре, нали?

Удоволствие и наслада можем да открием навсякъде в ежедневието си - удоволствието, което ни доставя любимият човек, удоволствието от приятно прекарано време с приятели, насладата от вкусна храна и от чаша ароматно кафе, удоволствието от качествена козметика...

Като споменахме козметиката – нима продукти, които почистват и хидратират кожата ни и я правят мека и приятна на допир не биха ни доставили истинско удоволствие? И тук не става въпрос само за дамите - качествената козметика носи наслада на цялото семейство, без значение от пол и възраст.

И като говорим за удоволствия, взимането на душ също може да се превърне в истински момент на наслада. Представете си как след тежък работен ден се отпускате под душа или във ваната и се наслаждавате на козметични продукти с прекрасен аромат...

Повече от 90 години френският бранд Roge Cavailles се посвещава именно на грижите за най-деликатната и чувствителна кожа. Марката е лидер в аптеките във Франция в категории "течни продукти за хигиена", "твърди сапуни" и "интимна грижа и дезодоранти", като може да бъде открита и в аптеките в България.

Rogé Cavaillès разширява гамата си за хигиена със серията "Душ и Удоволствие" за чувствителната и суха кожа. Благодарение на натуралните масла, кожата е почистена нежно и подхранена интензивно. 

Искате кадифено мека, еластична и хидратирана кожа? Rogé Cavaillès ще ви достави това удоволствие!

Когато козметиката ти доставя истинско удоволствие

Какво трябва да знаете за продуктите на Roge Cavailles

• Съобразяване и защита на деликатната и чувствителна кожа;
• Клинично тествани под дерматологичен или гинекологичен контрол;
• Хипоалергенни;
• Обогатени с активни подхранващи съставки "surgras";
• За цялото семейство.

Когато козметиката ти доставя истинско удоволствие

Кадифено олио за къпане

• Почиства нежно и подхранва интензивно чувствителната и суха кожа.

• Обогатено с натурални масла от нежен бадем и арган, то подхранва интензивно и прави кожата мека, еластична и кадифена.

• Благодарение на подхранващите си съставки, то защитава кожата от външни агресии и поддържа нивата на хидратация.

• С текстура на прегръдка и с гладка, деликатно парфюмирана пяна, то ще зареди вашата хигиена с неимоверно удоволствие.

Препоръки за употреба:

Под душа или във ваната, нанесете доза от олиото върху предварително навлажнена кожа, след което разпенете. Изплакнете обилно с хладка вода.

Когато козметиката ти доставя истинско удоволствие

Душ-крем с масло от карите и магнолия

• Обогатен с масло от карите, той почиства нежно и подхранва интензивно чувствителната и суха кожа.

• Благодарение на подхранващите си съставки, той защитава кожата от външни агресии и поддържа нивото на хидратация. Интензивно подхранена, вашата кожа е еластична, мека и с усещане за оптимален комфорт.

• С натурален екстракт от магнолия, неговият изтънчен аромат на бели цветове и ултра кремообразната му текстура ще ви разтопят от удоволствие.

Препоръки за употреба:

Под душа или във ваната, нанасяйте една доза от душ-крема върху предварително навлажнена кожа на тялото. Гладката му текстура и разтапяща се пяна са изключително деликатни към кожата.След използване, изплакнете обилно с хладка вода.