Косата и нейната важна роля за самочувствието на жената

  • Сподели:
Косата и нейната важна роля за самочувствието на жената

Всяка съвременна и уважаваща себе си дама иска да има самочувствие и да излъчва сила и увереност. Редица са факторите, които спомагат това да се случи, но първата крачка е да се приема такава, каквато е. Това не става лесно, учи се с години, но е за цял живот...

Ако човек е уверен в себе си, в способностите си, в своята вътрешна сила, той много по-лесно комуникира, развива се и постига своите цели.

Когато говорим за самочувствие, няма как да не се спрем на външния вид. И тук не слагаме знак за равенство с красотата - тя е субективна и всеки я възприема по различен начин. Но външният вид все пак е първото нещо, което останалите виждат в нас.

Поддържаната и добре изглеждаща жена трудно остава незабелязана. Впечатление правят цялостното й излъчване, стилът й на обличане, детайли като грим, прическа, маникюр. Безспорен факт е, че косата е съществена част от външния вид и играе важна роля за самочувствието и доброто настроение на жената.

За да имаме здрава и красива коса, трябва да полагаме сериозни грижи за нея. Така ще се преборим с многобройните фактори, които увреждат скалпа и косъма и имат негативно влияние върху силата и вида на косата.

За максимална сила и обем на косата, на помощ идва новата серия Luxurious Volume Core Restore на John Frieda - тристепенен ежедневен ритуал, който заздравява косата в дълбочина и придава на прическата ви естествен обем.

Иновативната формула възвръща баланса в бедната на протеини коса с помощта на комплекса Protein-Strength, който прониква във всеки косъм, като го прави по-силен, по-еластичен и по-жизнен.

Новата серия Core Restore развива вътрешна сила в безжизнената, тънка коса и активира обема в дълбочина. С помощта на обогатения с протеини подсилващ шампоан, ултра лекия балсам и серума с иновативно действие ще можете да отключите вътрешната енергия, която сте носили през цялото време.

За повече информация последвайте страницата на John Frieda във "Фейсбук".

Косата и нейната важна роля за самочувствието на жената

Когато първият салон John Frieda отваря врати на улица "Ню Кавендиш" в Лондон, никой не си е и представял ефекта, който ще има върху света на грижите за коса.

След три десетилетия продуктите на John Frieda са любими на много известни личности, модни експерти и клиенти по света.

Ето и повече информация за новата серия Luxurious Volume Core Restore:

Косата и нейната важна роля за самочувствието на жената

JOHN FRIEDA LUXURIOUS VOLUME CORE RESTORE

Подсилващ шампоан за обем

Заздравяваща сила за максимален обем. Формулата с иновативния заздравяващ комплекс Protein-Strength трансформира косата в дълбочина и всеки косъм е достатъчно силен, за да поддържа по-обемни прически. Косата изглежда и е по-силна, плътна и мека.

Косата и нейната важна роля за самочувствието на жената

JOHN FRIEDA LUXURIOUS VOLUME CORE RESTORE

Подсилващ балсам за обем

Експертна формула за плътност и обем. Действа директно в косъма, придава обем и улеснява разресването без да утежнява косата. Удивителната му гел-текстура обгръща косъма и прави косата лека, красива и лесна за оформяне.

Косата и нейната важна роля за самочувствието на жената

JOHN FRIEDA LUXURIOUS VOLUME CORE RESTORE

Подсилващ серум за обем

Термо-активиращата се формула придава максимален обем още с първата употреба. Прогресивно заздравява косата в дълбочина, за да придаде и поддържа оптимален обем. Косата е по-силна, по-мека и с по-дълготраен обем.

Нанесете на измита, подсушена с кърпа коса и разнесете равномерно с гребен. Не изплаквайте. Изсушете косата със сешоар, за да активирате формулата и оформете желаната прическа. Използвайте след всяко измиване.