Метаморфозата на Адел

  • Сподели:
Метаморфозата на Адел

Зад всяка наша малка или огромна трансформация, освен персоналните ни усилия, обикновено стоят и други хора, а и фактори, които остават в сянка.
Без тяхната мотивация и съвети не бихме могли да се справим по същия начин.
Преобразяването на британската поп певица Адел, безспорно е възхитително и достойно за уважение. И преди изглеждаше красива, но сега е забележителна и сякаш всичките ù черти изпъкват по нов, още по-хубав начин. Промяна, която певицата с един от най-божествените гласове в света, сама предприема и си налага.

Човекът, имащ заслуга, Адел да се гордее с тази си визия, е нейният треньор - Пит Герасимо.
Той написа следното послание в Instagram профила си, придружено с колаж от няколко кадъра на самата изпълнителка през годините:
"Тази метаморфоза не е с цел публичност или пример за подражание. Адел го прави за себе си.
Моята надежда е, че хората ще оценят усилията на Адел. Тази лична трансформация няма общо с мен или с вас, тя е единствено за нея и желанието ù да живее живота си пълноценно. Всичко това идва, за да ни каже, че когато вложиш в дадено нещо цялата си енергия, разум, отдаден си и вярваш в процеса, страхотните резултати са сигурни. Всеки е способен да постигне своите собствени разбирания за дефиницията добро здраве. Не позволявайте на никого да ви казва, че не можете да се справите или че няма да успеете. Това е вашето пътуване и вие сте капитанът, навигаторът и целия екипаж. Всички останали могат да стоят на страна и да запазят техния опит и съвети за себе си."

Метаморфозата на Адел
instagram/adelehero
Метаморфозата на Адел
instagram/adelehero
Метаморфозата на Адел
instagram/adelehero
Метаморфозата на Адел
instagram/adelehero