Micro French и тенденциите в пролетния маникюр

  • Сподели:
Micro French и тенденциите в пролетния маникюр

Пастелният маникюр предлага страхотни меки и топли цветове, които да допълнят любимите ви пролетни рокли, поли с цветя или дънки.

Те се предлагат в различни нюанси като бебешко розово и небесно синьо, които изглеждат добре на всички тонове на кожата. Да не говорим, че са доста лесни за пресъздаване у дома за обикновен маникюр ''Направи си сам''.

И въпреки че пастелните нокти понякога могат да напомнят за великденски яйца, те не винаги трябва да бъдат толкова предсказуеми. Всъщност маникюристите виждат много неочаквани обрати, които да опитате сега: помислете за кремаво синьо, бебешко розово, мъгливо зелено или прасковено парти.

В съчетание с фини микро френски връхчета, негативен дизайн на пространството и украсени акцентни нокти, пастелите се усещат по-свежи от всякога. Без значение какъв цвят предпочитате, пред вас са всички най-добри нюанси, които да опитате тази пролет.

Изсечен френски маникюр

И тази пролет експертите гарантират, че ще виждате зелениката навсякъде. Комбинацията между синьо и виолетово, зеленика, цветът на годината по Pantone, е супер подходяща за всички типове кожа. За да актуализирате допълнително традиционния външен вид, добавете блестящ топ лак или закачлив акцентен нокът.

Приглушено омбре

Опитайте да смесите няколко цвята за пастелно избледняване на омбре. Започнете, като нанесете основен слой от светло розово и нанесете върху слоеве от бяло и меко жълто с гъба за еднократна употреба. Изберете висококачествено основно покритие и горно покритие като базовото за основа, за да гарантирате, че маникюрът ви ще продължи възможно най-дълго. Това базово покритие изпълнява двойна функция, като не само осигурява чиста основа за лак, но също така укрепва и подхранва ноктите ви.

Акценти от жълти усмивки и щастливи лица върху лимоново-кремава основа - абсолютна свежест за 2022 година.

Синьо-зеленото е идеалният пастелен нюанс, който да опитате през пролетта, за да комбинирате двата си любими нюанса. Ултра гланцовото горно покритие ще запази маникюра ви по-дълго и ще изглежда елегантно, без значение каква форма на ноктите предпочитате.

Прасковено парти

Прасковеният лак е тайното оръжие за пролетта, тъй като е толкова универсален, почти колкото нюд, но има повече пигмент. Да не говорим, че ще се съчетае добре с всички ваши предстоящи пролетни събития.

Когато не можете да изберете само един пастелен цвят, недейте! Изберете до пет от любимите си нюанса и им сенасладете. За поддръжка не забравяйте да имате под ръка кокосово масло. Кокосовото масло е страхотен овлажнител за ръце и е идеален за предпазване на ноктите от напукване.