Мистър и мисис Афлек

  • Сподели:
Мистър и мисис Афлек

Дженифър Лопес и Бен Афлек споделиха интимни подробности и снимки от сватбения си уикенд.

Дженифър Лопес даде на феновете си интимен поглед от пищната втора сватба със съпруга си Бен Афлек в своя блог ''On The JLo''.

53-годишната поп дива сподели, че е тръгнала по пътеката с песента ''True Companion'' на Марк Кон, която тя и 50-годишният Афлек са смятали за ''перфектната сватбена любовна песен'', когато са се сгодили за първи път преди повече от 20 години.

''Въпреки че Бен не знаеше, помолих Марк да го изненада, като я изпее на сватбата ни и той бе прекрасен и щедър да дойде'', сподели Лопес. Децата им от предишните бракове са вървели по пътеката под акомпанимента на ''The Things We've Handed Down''.

''Двадесетте години между онези мечти за младостта и света на възрастните за любовта и семейството, които прегърнахме в онзи ден, донесоха повече на този брак, отколкото някой от нас можеше да си представи. Ние не само се оженихме един за друг, а и сплотихме децата към новото си семейство. Те бяха единствените хора, които помолихме да се застъпят за нас на сватбеноро ни тържество. За наша огромна чест и радост, всеки един го направи'', каза Лопес за скъпия момент.

Не целият уикенд обаче минал безпроблемно, тъй като всички от семейството се оплаквали от стомашни неразположения в дните преди сватбата.

Все пак Джей Ло продължи: ''Истината е, че никога не съм имала съмнение. Цяла седмица чувствах спокойствието и лесната увереност, че сме в Божиите ръце.''

Тържествата около зашеметяващата сватба се разиграха в продължение на три дни, като церемонията започна в събота в обширното имение на Афлек в стил плантация в провинциална Джорджия.

Лопес носеше три различни рокли на Ralph Lauren за случая, първата от които беше драматична визия с къс ръкав, включваща повече от 1000 малки кърпички и 500 метра плат, нарязан на волани и прикрепен ръчно около полата и яката на тоалета.

Двамата изпратиха гостите у дома с изработени по поръчка чанти, надисани с ''JB''. Лопес и Афлек добавиха личен щрих към всеки подарък, като украсиха с табелка с име за всеки гост, присъствал на южното соаре.

Освен това влюбените подариха на гостите, отседнали в близкия хотел, персонализирани кутии с шоколад. Братът на Афлек, Кейси, за съжаление не присъства на тържеството и пропусна дългоочакваната сватба.

След сватбата Лопес написа в блога си, че тя, Афлек и нейните близки са празнували с ''вкусен брънч край езерото'' и тя сама е проектирала декора за него.

''Исках всеки ден да има своя собствена индивидуалност, но да отговаря на обстановката, в която бяхме през уикенда: атмосферата беше домашна, селски провинциален шик'', сподели звездата.