Нашето олицетворение за стил - Джейн Фонда

  • Сподели:
Нашето олицетворение за стил - Джейн Фонда

Джейн Фонда е олицетворение на елегантността.

С дълга професионална кариера и невероятна личност, актрисата се превърна в една от най-големите ни референции на холивудската сцена по безброй причини, но ако говорим за страхотния ѝ стил и добър вкус в модата, Фонда доказа, че притежава всички стилни трикове, за да ни вдъхнови и да ни накара да се влюбим във всяка дреха, която носи.

Този път постигна изключителен ефект на дълги крака, за да гостува в популярната телевизионна програма ''Добро утро Америка''.

Визията беше изтънчена и елегантена, но с шикозна и модерна нотка, която само муза като Фонда знае как да постигне перфектно. Дългият панталон с права кройка бе комбиниран с цветна риза с дълги ръкави в нюанси на синьо, зелено и оранжево.

Освен с изключителен стил, Фонда се отличава и със страхотната си работа като активист в борбата срещу изменението на климата. Актрисата надига глас от години по различни социални проблеми и това е още една от причините да ѝ се възхищаваме от десетилетия, да не говорим за прочутата ѝ кариера с повече от 50 филма зад гърба си и страхотен списък от награди, между които два Оскара за най-добра актриса за ''Klute'' и ''The Return''.

Джейн Фонда знае какво иска - особено що се отнася до секса. Наскоро тя призна, че ''колкото повече остаряваш, толкова по-добър става сексът''.

На въпроса как би характеризирала сексуалния си живот напоследък, звездата от ''Грейс и Франки'' отговори честно, казвайки, че се забавлява ''соло''.

''С годините станах по-добра в секса. Мисля, че с напредването на възрастта жените губят своя страх да кажат директно на партньора си какво искат и от какво имат нужда. Губим твърде много време от срам или неудобство. Но когато остареем, вече знаем какво искаме.''

Въпреки че Фонда е била женена три пъти - за френския филмов режисьор Роджър Вадим от 1965-1973 г., социалния активист Том Хейдън от 1973-1990 г. и основателя на CNN Тед Търнър от 1991-2001 г. - в момента тя е необвързана и се наслаждава на живота си.